В ЦСКА сериозно мислят върху солидна оферта, дошла за нападателя

...
В ЦСКА сериозно мислят върху солидна оферта, дошла за нападателя
Коментари Харесай

В ЦСКА мислят върху солидна оферта за Али Соу

В ЦСКА съществено мислят върху солидна оферта, пристигнала за нападателя Али Соу от източна страна, осведоми ежедневника " Тема Спорт ". На " Армията " към този момент не бързат да я одобряват.

Причината е, че пред тима се открива отличен късмет за мощен рейд в Лига Европа. Соу е главен нападател в състава на Стамен Белчев и на този стадий от клуба не са склонни да се разделят с него. Поне не и до момента в който европоходът не е завършил. Естествено, мнението на ръководителите може да се промени, в случай че предлагането за него надвишава 3 милиона евро.

Пред гамбиеца има доста положения от началото на акцията, само че той прави и много пропуски. Въпреки това Соу има 2 гола на сметката си в елита. Наред с това класира " армейците " напред в Лига Европа, откакто вкара в края против бойкия тим на Сиренс (Малта).

Ако Соу бъде продаден, то на негово място незабавно ще бъде взет нов нападател. На този пост ЦСКА разполага още с Ахмед Ахмедов, Тонислав Йорданов и Томи Юрич. Във втория квалификационен кръг на Лига Европа ЦСКА ще одобри БАТЕ Борисов (Беларус и при триумф ще се изправи с спечелилия от двойката Б36 Торшавн (Фарьорски острови) - ТНС (Уелс).
 Предлагат на ЦСКА гръцко крило
Предлагат на ЦСКА гръцко крило

Йоргос Мантатис е можел да укрепи и Левски
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР