В ЦСКА играе футболен магьосник, който често пъти прави разликата

...
В ЦСКА играе футболен магьосник, който често пъти прави разликата
Коментари Харесай

Магьосникът от Мос

В ЦСКА играе футболен вълшебник, който неведнъж прави разликата със противника. Казва се Тобиас Хайнц. Роденият в норвежкия град Мос атакуващ халф впечатли и против Берое. Той вкара нов гол-красавец при триумфа на " алените " с 3:0 в Стара Загора.

Тоби има всичко - техника, добър взор върху играта, отличен пас и удар. Не се опасява да стреля от далечно разстояние, което беше потвърдено и против Берое. Преди това означи и със странична ножица. Хайнц е същинско благосъстояние за ЦСКА, трансферен удар. Бързо се трансформира в титуляр и любим на публиката. Дори, когато ЦСКА не играе добре и не побеждава, след мачовете за него има непокътната доза овации. Защото постоянно се раздава на 100 %.

Магьосникът от Мос към този момент е взел участие в 11 попадения на " армейците " - самичък вкара 6, направи асистенция за другите 5. Това в 26 мача. Само на 25 години, бъдещето е пред него и по всичко проличава, че ще направи запаметяваща се кариера в ЦСКА, след което може би ще продължи в мощно състезание. За мен точно Хайнц е най-хубавият чужденец в българското футболно състезание. Активът му през този сезон е 7 мача и 3 гола, кой от кой по-красив.

Освен отличен футболист, Тобиас е и страховит човек. Прави усещане, че е единственият, който след мач постоянно дава фланелката си на човек от публиката. Жестовете му към почитателите са доста. Последният, че е поискал да купи продукти на ЦСКА на деца, които срещнал инцидентно в магазина на клуба.

Приказката сред този футболист и най-успелия ни футболен клуб едвам в този момент стартира. Едно е несъмнено - ЦСКА удари джакпот с него. И това към този момент се вижда.
 Страхотният гол на Тобиас Хайнц
Страхотният гол на Тобиас Хайнц

Уникално изпълнение

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР