В центъра на любовните драми тази година във Фермата е

...
В центъра на любовните драми тази година във Фермата е
Коментари Харесай

Даяна Ханджиева припечелвала като танцьорка в нощен клуб

 В центъра на любовните драми тази година във Фермата е актрисата Даяна Ханджиева.

След като завъртя главата на другояче сгодения магьосник Данчо, хубавицата се намърда в леглото на водача Петър. Макар да не е била интимна с никой от тях, държанието й провокира гневен яд у огромна част от феновете. Някои даже допуснаха, че любовните й безредици са плод на доста добра актьорска игра и няма нищо общо с естествените й безредици. 

Още при влизането си във Фермата Даяна призна, че изживява тежък персонален интервал поради любовни проблеми. Актрисата изпаднала в меланхолия откакто баскетболистът Кристиян Ставрев й изневерявал след 2-годишна връзка. Тъкмо разочарованието предиздвикало Даяна да влезе във Фермата. Именно поради това мнозина заподозряха, че флиртовете с Данчо и Петър са единствено за пред камерите й, а задачата е с флирта да нервира някогашния си другар.

Твърде упорити са и слуховете, че Даяна не е приклкючила дефинитивно връзките си с Кристиян и двамата траяли да се виждат и след излизането й от Фермата. Сърцеразбивачката произлиза от скромна фамилия. В фамилния апартамент преди време живели 6 души - Даяна, родителите й, по-малките й брат и сестра и баба й. Никой в фамилията не е артист и не били съгласни с избора й. Затова тя записала " Реклама " в Нов български университет. 

Докато следвала, употребила летата, с цел да работите на бригада в Съединени американски щати, където върви три пъти. Работела постоянно на две места, като даже е припечелвала като танцьорка в нощен клуб. " Винаги съм била с облекла, танцьорка не значи безусловно полугола ", изяснява тя, написа Галерия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР