В Център за обществена подкрепа е настанено заедно с баща

...
В Център за обществена подкрепа е настанено заедно с баща
Коментари Харесай

В център за обществена подкрепа е детето, взето насила от бащата от градина в Кърджали

В Център за социална поддръжка е настанено дружно с татко си детето, което през вчерашния ден беше взето от таткото принудително от детска градина в Кърджали и в следствие колата им беше спряна от полицията на Автомагистрала " Тракия ". Решението за настаняването на момчето в центъра е взето късно нощес - след 22 ч., заяви bTV. Предстои през днешния ден да се реши дали то ще остане с баща си, или ще бъде предадено на майката.

Директорката на ОДЗ " Орфей " Димитрина Колева споделя по какъв начин мъжът е нахлул в детската градина. Бащата и бабата на детето позвънили в детското заведение и носели документи. Колева помислила, че идват да записват дете. Когато отворила обаче, мъжът я изблъскал и почнал да търси детето си. От личния състав се е обадили в полицията и заключили вратата. След като разкрил сина си, бащата разрушил две порти и излязъл от градината с детето.

5-годишното момче е родено в Германия и в с двойно поданство. Таткото живее в Германия. Има решение на немски съд краткотрайно той да се грижи за детето. В Районния съд в Кърджали има висящо дело за родителските права.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР