В царството на слепите и едноокият е крал – а

...
В царството на слепите и едноокият е крал – а
Коментари Харесай

PlayStation 4 отново доминира най-гледаните ТВ реклами

В царството на слепите и едноокият е крал – а в поколението на тотална липса на нови и вълнуващи заглавия, даже половинчатата политика на Sony е задоволителна, с цел да бъде PlayStation 4 на върха на зрителския интерес.

По данни на iSpot.tv, която мери в действително време гледанията на ТВ реклами на повече от осем милиона умни тв приемника, настоящата подпора на Sony господства ТВ сегмента що се отнася до рекламите за нейни игри. Това са рекламите на хардуер и игри, които получават максимален рекламен бюджет и са призвани да заострят потребителското внимание към новите артикули.

19-те компании, оценени от iSpot.tv, са похарчили 34.2 милиона $ за основаването на 65 разнообразни реклами, излъчени 11 000 пъти.

С съвсем половината импресии (1.1 милиарда или 48.1 процента), на PlayStation 4 се падат най-гледаните реклами. Те са общо 16 на брой като най-гледана е “Anything Can Happen, Everything Will: Live Action ” за Far Cry 5.



На второ място е мобилната King , чиито шест реклами са генерирали 554.8 милиона импресии. Без изненада, всичките са на недоразумението Candy Crush като най-гледана е “Candy Crush Saga: Fearless Cat! Get That Sweet Feeling! ”

На трето място е Nintendo с 15 реклами, генерирали 272.3 милиона импресии; най-гледана е “Get Together With Great Games“.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР