В Царево е приключила проверка на Прокуратурата по сигнал на

...
В Царево е приключила проверка на Прокуратурата по сигнал на
Коментари Харесай

Къде ще бъде заснет следващият сезон на Игри на волята?

В Царево е завършила инспекция на Прокуратурата по " сигнал на един човек, който търси под вола теле ". Така дефинира създалата се обстановка, продуцентът на Сезон 3 от риалити предаването " Игри на волята “ Витомир Саръиванов и даде обещание Сезон 4 още веднъж да бъде сниман на същото място.

Местният държавник Емил Пейчев беше подал сигнал до способените органи за осъществяване на нарушаване по бреговата линия, обвързвано със замърсяване и противозаконни строителни действия в региона на снимачната площадка на игрите.

" И тук не става дума за засегнатост. Всеки има право да търси проблеми където желае, само че дано казусът да го има. А ние имаме прелестни взаимоотношения с Община Царево. Изпълнихме всичките си обещания към тях във връзка с запазване на околната среда. Благодарни сме им за помощта, която ни оказаха.  Предаването се снима към този момент три сезона по плажовете в тази община, ние не сме тук за ден-два и не можем да си позволим да се изложим. Както се споделя: " следващата година отново ще сме там живот и здраве “, съобщи пред Флагман Саръиванов.

" Това е решение на малкия екран. Да! Няма никаква причина да скапваме наложените положителни взаимоотношения с Община Царево и да не се възползваме от тях. Това, че има хора, чието занимание е да пишат тъжби защо ли не, това си е техен проблем. Прокуратурата си е направила труда, без значение че жалбата явно бе неоснователна ", сподели продуцентът. 

Стана ясно, че след края на фотосите на " Игри на волята “ РИОСВ-Бургас и Община Царево също са направили инспекция на плажовете и не са открити нарушавания като замърсяване на околната среда, заличаване на пясъчната линия или нелегално строителство. 

" Недоброжелателят е минавал в региона на някогашния цех " Пасат ", няма по какъв начин да не е видял снимачния развой по сглобяване и подсилване на структурите, които вие виждате по малкия екран. Това е тежък физически и интелектуален труд, нещата не наподобяват добре, когато подготвяш площадката, както и по време на фотосите. Когато обаче сезонът завърши, екипите почистиха и върнали плажа в същото и даже по-добро положение от това преди да стартираме да снимаме “, изясни още Саръиванов. 

Той е безапелационен, че продукцията е правилна с всички във взаимоотношенията си. Продължават да разчитат и на поддръжката на Министерството на туризма.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР