В трудните времена на пандемия, най-важно е да запазим здравето

...
В трудните времена на пандемия, най-важно е да запазим здравето
Коментари Харесай

От Япония с любов за българските гимнастички

В сложните времена на пандемия, най-важно е да запазим здравето си, само че и другарствата. Онези скъпите, построени на взаимно почитание. Сега е по-добре да останем у дома, само че скоро всичко ще се оправи и животът ще върне естествения си темп.

Такова обръщение получиха и българските състезателки по художествена гимнастика чак от далечна Япония.

В град Мураяма нямат самообладание още веднъж да посрещнат родните грации, както вършат в последните 3 години. Всяко лято самостоятелните ни гимнастички и ансамбъла пътуват до Страната на изгряващото слънце, с цел да упражняват и да предадат своя опит и обич към спорта на локалните.

И всяка година те се завръщат от града заредени с нови сили за идващите надпревари.

„ Здравейте, Златни девойки!

Съжаляваме, че световната пандемия отсрочи олимпийските игри. Но в това мъчно време желаеме да знаете: Всички в Мураяма ви поддържат сърдечно! Разчитайте на нас! Искаме да ви окажем цялостното си подпомагане и поддръжка. Мураяма към този момент се приготвя за идния Роуз камп и олимпийските игри. Желаем ви да поддържате висок дух и фокус към Игрите. Чакаме с неспокойствие да ви забележим още веднъж. Мураяма е с вас! “



Посланието е от представители на кметството на града в провинция Ямагата. Любезните домакини пък са проведени от Антоанета Витале – някогашна гимнастичка от националния тим на България, а сега треньор в Япония.
Вижте тази обява в Instagram.
No matter where, when and how... The emotions inside these young eyes are the greatest reward!! Non importa dove, quando e come... Le emozioni dentro questi giovani sguardi sono la ricompensa più grande!! #gimnall #rhythmicgymnastics #ginnasticaritmica

Публикация, споделена от A N T O A N E T A~V I T A L E (@antoanetavitale) на Апр 7, 2019 в 9:57 PDT

Антоанета Салтова, към този момент Витале, е омъжена за италианец. Тя е европейска вицешампионка с ансамбъла от 1993-а и златна медалистка на бухалки и обръчи от същото състезание.
Вижте тази обява в Instagram.
Their innocent eyes.....look at you and totally trusting you absorb all your skills.... Pic by @dlefterova.dl #murayama #rhythmicgymnastics

Публикация, споделена от A N T O A N E T A~V I T A L E (@antoanetavitale) на Фев 10, 2020 в 7:34 PST

Бившата прелест е упражнявала с Мария Петрова в Пловдив под наставленията на Лучия Генчева.

След като олимпийските игри бяха отсрочени с година и ще се проведат през 2021, от Мураяма обявиха, че ще бъдат щастливи още веднъж да одобряват българските грации на предварителен лагер там.

bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР