В трогателно послание Джон Истърлинг отдаде почит на съпругата си

...
В трогателно послание Джон Истърлинг отдаде почит на съпругата си
Коментари Харесай

Съпругът на Оливия Нютън-Джон: Не загуби воля да придвижи нещата напред към светлината

В прочувствено обръщение Джон Истърлинг отдаде респект на брачната половинка си Оливия Нютън-Джон, която умря в понеделник, 8 август, на 73-годишна възраст след дълга борба с рака. В Инстаграм той споделя за взаимния им живот и за болката от загубата на обичания човек.

“Тя беше най-красивата жена, която познавам. Любовта ни един към различен се простира оттатък границите на нашето схващане. Благодарни сме за любовта, която беше толкоз дълбока, толкоз същинска, толкоз естествена. Бяхме очаровани от тази велика загадка и приехме опита на нашата предходна, сегашна и безконечна обич. Оливия беше лечителка, която използваше средствата на песента, думите и докосването. Само Божията берекет ми разреши да споделям дълбочината и пристрастеността на нейното създание толкоз дълго време”, написа брачният партньор й.

Актрисата от именития филм “Брилянтин” се бори с рака на гърдата в продължение на тридесет години. Ангажирана с напредъка на научните проучвания в региона на подлото заболяване, тя основава “Фондация Оливия Нютън-Джон”.

“Тя беше най-смелата жена, която съм познавал. […] Дори и в най-трудните си моменти тя постоянно имаше дух, не загуби възприятието си за комизъм и воля да придвижи нещата напред към светлината”, добавя т0й.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР