В три търговски обекта в гр. Търговище и в гр.

...
В три търговски обекта в гр. Търговище и в гр.
Коментари Харесай

В Търговище и Омуртаг заловиха незаконни търговци на защитени марки

В три търговски обекта в гр. Търговище и в гр. Омуртаг е открито предложение за продажба на общо над 60 продукта с логото на предпазени търговски марки, без единодушието на притежателя на изключителното право, осведоми ОДМВР- Търговище

Това е установено в хода на извършена на 3.11.2022 година от чиновници на ОДМВР-Търговище профилирана полицейска интервенция за противопоставяне на закононарушенията и нарушаванията, предпазени от Закона за авторското право и сродните му права. При осъществена инспекция в магазин в гр. Търговище е открито, че в него са изложени за продажба облекла с логото на 7 известни търговски марки, без единодушието на притежателя на изключителното право за това.

На 3.11.2022 година при осъществена полицейска инспекция в магазин в гр. Омуртаг е открито, че в него са изложени за продажба чанти с логото на 3 предпазени търговски марки без единодушието на притежателя на изключителното право на комерсиалната марка. Артикулите са конфискувани по надлежния ред.

По случаите са формирани три досъдебни производства по член 172б от Наказателния кодекс. В хода на превантивната акция полицейските чиновници са ревизирали 8 обекта и 17 жители. Съставени са 3 предупредителни протокола по Закона за Министерство на вътрешните работи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР