В три региона в северната част на Гърция днес, 12

...
В три региона в северната част на Гърция днес, 12
Коментари Харесай

Гърция включва частни лекари за борбата с пандемията

В три района в северната част на Гърция през днешния ден, 12 януари, стартира готовност на частни лекари, които в период от един месец ще оказват помощ за битката с пандемията в държавните лечебни заведения, а съгласно здравния министър Танос Плеврис се чака да бъдат мобилизирани към 180 лекари, съобщи БГНЕС.

Ще бъдат мобилизирани пулмолози, общопрактикуващи лекари и анестезиолози, които също ще имат опция да работят частно, а съгласно Плеврис също така идната седмица ще се обмисли дали ще има потребност от готовност на частни лекари и в Атина.
Надежда: Интраназална ваксина от кокоши яйца ще защищава от всички варианти на COVID-19
Учени от Съединени американски щати и Австралия организираха предклинични изследвания и рандомизирано следено клинично изпитване на интраназална ваксина фаз...
Прочети повече
Успоредно с това през днешния ден способената комисия от епидемиолози към Министерството на здравеопазването на Гърция ще организира съвещание, с цел да направи обзор на епидемиологичната конюнктура в страната и вероятно да предложи унищожаване или удължение на актуалните ограничения, въведени по време на празниците, т.е. ограничение на работното време на заведенията до среднощ, възбраната за музика и правостоящи, която е годна до 16 януари.

Още от БАЛКАНИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР