В три поредни дни Академията на МВР (АМВР) ще отвори

...
В три поредни дни Академията на МВР (АМВР) ще отвори
Коментари Харесай

Дни на отворените врати организира Академията на МВР


В три следващи дни Академията на Министерство на вътрешните работи (АМВР) ще отвори вратите си за всички, които желаят да схванат по какъв начин протича един образователен ден във висшето учебно заведение, което предлага образование в бакалавърски, магистърски и докторски стратегии в региона на отбраната на сигурността и публичния ред и на пожарната сигурност.

За поредна година възпитаници, студенти и техните родители ще имат опция да се срещнат от близко с образователния развой във факултетите „ Полиция “ и „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “.

На 3 април 2024 година всички искащи да научат повече за образованието и подготовката във Факултет „ Полиция “, могат да посетят Ректората на Академията, който се намира на бул. „ Александър Малинов “ №1. Инициативата ще продължи на 4 април 2024 година във Факултет ПБЗН, който се намира на ул. „ Пиротска “ 171.

Двата факултета ще отворят порти тъкмо в 10.00 часа. Присъстващите ще могат да се срещнат с изискванията за кандидатстване и същността на теоретичната и практическата подготовка на курсантите и да зададат своите въпроси. /БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР