В третия ден от Евро 2024 до 20 години в

...
В третия ден от Евро 2024 до 20 години в
Коментари Харесай

НА ЖИВО от Нови Сад: Шишеков на победа от мач за бронза, Иванова тушира сръбкиня

В третия ден от Евро 2024 до 20 години в Нови Сад на тепиха ще се появят двама наши класици, които ще се борят на репешажи за бронза. Това са Кристиян Миленков в категория до 60 кг и Мартин Шишеков до 82 кг. 

Днес започват и част от девойките - Емине Осман до 50 кг, Несрин Сюлейманова до 55, Десислава Иванова до 59 и Даниела Бръснарова до 68. 
 Снимка 672824
Източник:

Вчера Ален Дзабиев ни зарадва с бронз в тежката категория при класиците. 

Отново ще може да следите битките онлайн в ТОПСПОРТ

ЕТО КАК съдебна експертиза ПРЕДСТАВЯТ БОРЦИТЕ НИ:

Първи на тепиха през днешния ден излезе Мартин Шишеков при класиците в категория до 82 кг. Той ще би трябвало да се оправи с двама, с цел да се бори за бронзов орден. Негов противник на старта на репешажите беше Омер Барак от Израел. Марто стартира чудесно битката и поведе с 4:0. Опонентът му върна 2 точки и по този начин приключи първата част. След почивката Шишеков дръпна напред с 6:2, а Барак изиска видео повтаряне за нарушаване. Резултатът остана 4:2... До края на срещата Мартин не даде точка и по този начин е на победа от мач за бронза. 

За страдание, Кристиян Миленков няма да се бори за орден. Той не съумя да се опълчи на турчина Сервет Анги и след 0:9 мачът му завърши още преди почивката. 
 Снимка 672653
Източник:

На тепиха излезе първата ни представителка при девойките - Несрин Сюлейманова в категория до 55 кг. И тя имаше за съперничка туркиня - Туба Демир. След 10:0 и механически туш, Несрин отпадна след първия си дуел в Нови Сад. 

След нея се появи Десислава Иванова - до 59 кг. Тя имаше за задача да се оправя с представителката на домакините от Сърбия - Андреа Цветкович. И по какъв начин го направи единствено! Под вещото управление на легендата Станка Златева, Деси бързо съумя да тушира сръбкинята и преодоля квалификациите. 

Ангел Домусчиев , делегат на ТОПСПОРТ в Нови Сад, Сърбия 
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР