В третия ден на Sofia Open ни очаква да виддим

...
В третия ден на Sofia Open ни очаква да виддим
Коментари Харесай

Ден №3 от Sofia Open с трима българи на корта и Томова в Парма: Коментирайте днешните мачове


В третия ден на Sofia Open ни чака да виддим трима българи на корта. Във вечерната сесия, не преди 18 часа, Димитър Кузманов излиза за своя мач от първи кръг, а противник ще му бъде французинът Юго Умбер.

В мача преди този момент ще забележим в деяние и тандемът Александър Лазаров/Александър Донски, донесъл на България третата победа в конфликта с Южна Африка за Купа Дейвис. Техни противници ще бъдат Фабрис Мартен и Айсам Ул Хак Куреши.

Старт на деня ще дадат Тим ван Райтховен и Холгер Руне в един от най-интересните мачове от първи кръг, а в „ Арена Армеец “ своя първи мач ще изиграе и някогашният топ 10 състезател Фабио Фонини.
„ Арена Армеец “, Централен корт
От 12: Тим ван Райтховен – Холгер Руне
Оскар Оте – Драгош Мадараш
Мартен/Куреши – Лазаров/Донски
Не преди 18: Юго Умбер – Димитър Кузманов
Фабио Фонини – Александър Вукич

На корт №1 ще играе един от някогашните първенци от шампионата – Мирза Башич излиза против Нуно Боргеш в мач, който ще дефинира първия противник на Яник Синер.
„ Арена Армеец “, корт №1
От 13: Бъркич/Ескобар – Матош/Ернандес
Хаасе/Освалд – Голубев/Недовесов
Мирза Башич – Нуно Боргеш

В същото време на клея в Парма Виктория Томова излиза за мача си от първи кръг на WTA 250 шампионата против третата сложена Ирина-Камелия Бегу. Двубоят е трети на Грандстенд, където програмата стартира в 11 часа.

В Талин Беатрис Хадад Мая и Анет Контавейт са измежду по-интересните тенисистки, които ще опитат да стартират сполучливо присъединяване си на шампионата на хард.

Продължават и другите два мъжки шампионата през седмицата. В Тел Авив Себастиан Корда излиза против Джем Илкел, а в един от забавните дуели на старта Емил Русувуори се изправя против Джей Джей Улф.

Най-рано стартират борбите в Сеул, където дербито на деня опълчва Дан Еванс и Йошихито Нишиока.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР