В трета дивизионна футболна дивизия се оказаха най-богати! Петко Ангелов,

...
В трета дивизионна футболна дивизия се оказаха най-богати! Петко Ангелов,
Коментари Харесай

Бос на третодивизионния отбор от пловдивското село Милево яхна Ролс Ройс за 500 хиляди евро

В трета дивизионна футболна дивизия се оказаха най-богати! Петко Ангелов, който е президент на скромния Марица (Милево), копиращ емблемата на Барселона, сподели първокласен „ Ролс Ройс “.

На „ бохема “ биха могли да завидят доста знатни особи, в това число и кралски. Той е броил не дребната сума от 500 000 евро за футуристичното возило.

Ангелов не крие, че обича да парадира с Ролс Ройса си.

Това се случва на фона на трагичната обстановка, в която се намира в България. Знаейки, че доста хора в страната ни броят стотинките за самун, босът третодивизионния тим от пловдивското село Милево си е купил Ролс Ройс Купе с две порти.

Той има компания за автобусни транспорти.

„ Ролс Ройсът “ обаче не единственият разкош, с който Ангелов се фука. Той се придвижва с защита. Винаги край Ангелов има двама едрогабаритни мъжаги.

Бизнесменът постоянно може да бъде видян във фризьорски салони в Пловдив, където се глези с ВИП услуги.

На фона на спиращия погледите „ Ролс Ройс “, ситуацията във ФК „ Марица “ (Милево) надалеч не е толкоз впечатляващо. Отборът играе на дребен стадион, а базата не е обновявана от години. За Ангелов обаче това очевидно не е от изключително значение.

Очевидци споделят, че той постоянно паркира автомобила тъкмо пред стадиона.

И като споменахме, че даже кралски особи могат да му завидят, ще дадем образец с принц Чарлз. Той кара Ауди А9.

Също на Ауди A8 залага и президентът на Реал (Мадрид) Флорентино Перес. Много по-заможните хора в чужбина са далеч по-скромни от Петко Ангелов и не парадират с благосъстоянието си. А босът на тима от Милево даже се придвижва и с два дрешника.

Принцът на Монако – Албер, който е един от най-богатите в целия свят, също се вози в Ауди – Q8.

Дори изброените световноизвестни персони, а и доста други, не си разрешават да се перчат с Ролс Ройс. А Петко Ангелов като че ли желае да се надсмее на цяла България и да покаже какъв брой богат е, до момента в който народът мизерства.

Източник: „ Блиц “

Още вести четете в: България, Живот За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР