В траур изпадна фолкпевицата Емилия след смъртта на доведения си

...
В траур изпадна фолкпевицата Емилия след смъртта на доведения си
Коментари Харесай

Емилия Спира Да Пее След Смъртта На Феди

В печал изпадна фолкпевицата Емилия след гибелта на доведения си наследник Феди. В персоналната си страница във фейсбук изпълнителката написа прочувствени думи, от които струяха безкрайна тъга и жал по без време отишлото си от този свят 19-годишно момче.

Емилия, годеникът й Жорж и синът му Феди катастрофираха в четвъртък предходната седмица на автомагистрала „Тракия“. Феди управлявал колата, която изведнъж попаднала в аквапланинг, което е цялостна или частична загуба на сцеплението, провокирана от съществуването на воден пласт, отделящ гумата на автомобила от пътната повърхнина.

Емилия и Жорж се отърваха с леки контузии, само че Феди беше в тежко положение и в неделя издъхна в столичната болница „Света Анна“. 19-годишният юноша бе в извънредно тежко положение със съществено увреждане на мозъка, а прогнозите на лекарите още тогава бяха песимистични, написа „България днес“.

„Отиде си едно прелестно, възпитано, положително и с голямо сърце дете, което беше оценено и обичано от родителите си, от цялото си семейство, от приятелите си, от учителите си, от любовта на живота си – Деспина. Отиде си едно прелестно дете, което беше признато в най-престижния университет в Бостън и имаше фантазии за бъдещето си, само че Господ реши друго… Няма отговор на въпроса: ЗАЩО??? Може би в никакъв случай няма да намерим отговора на този въпрос“, написа прочувствено Емилия, която не може да скрие сълзите си от болежка по трагичния случай.

„Не са правилни нещата, които се изписаха по медиите, и нещата, които се споделиха по малките екрани!!! Пътувахме обикновено и умерено, със скорост не повече от 110 км в час и ненадейно попаднахме на аквапланинг, който провокира тази тежка катастрофа…“, съобщи още изпълнителката, която е с гръдно-коремна контузия и без заплаха за живота. Любимият й Жорж бе настанен в отделението за лицево-челюстна хирургия с обработени контузии, без заплаха за живота.

Изповедта на Емилия продължи с препратки към Светото писание. „В Библията написа: „Не пречете на децата да дойдат при мен, тъй като е тяхно Царството небесно!!!“. Казват, че в случай че Господ те обича, те прибира млад при него от този грешен свят!!! Времето не лекува, само че демонстрира пътя, по който би трябвало да продължим… Трудно е да си СИЛЕН в подобен миг, мъчно е да продължиш в подобен миг, само че би трябвало да го направиш поради всички останали, които обичаш и които те обичат – дължиш им го… И ние ще продължим…“, написа самонадъхващи слова фолкпевицата.

„Федка, почивай в мир – ние ще продължим живота си, само че не без теб… Ти постоянно ще си с нас на всички места!!!“, приключи прочувствената изповед на Емилия, която има две деца от предприемача Коко Динев и допреди няколко месеца бяха дружно.

Покрай нещастието всички участия на фолкпевицата са анулирани. „Пуснахме публично известие, че Емилия краткотрайно няма да има професионални задължения. Правим го освен поради притежателите на нощни заведения, които са създали своите проекти, само че и поради феновете, които са се надявали да видят певицата. Тя ще се завърне на сцената, когато реши. Единствено от нея зависи“, разясниха пред вестника от музикална компания „Пайнер“, която продуцира певицата.

Емилия получи прочувствена поддръжка както от почитателите, по този начин и от сътрудниците си. Фолкпевицата е получила десетки позвънявания от близки и другари, които са й изказали съболезнования и са й поискали да има сили да пребори сложния миг за фамилията си. Изпълнителката е признала, че ще продължи да живее най-много поради двете си деца – Иван и Мира. Отрочетата от връзката й с Коко Динев живеят с нея и разчитат на поддръжката на известната си майка.

Пред изданието отец Гелеменов разгласи, че евентуално на Емилия е направена черна магия и това е довело до злополуката. Появяват се и отзиви, че някой е завидял на певицата и Жорж, които през последните месеци не криеха любовта си и непрекъснато посочваха какъв брой са щастливи. И е желал да им навреди и почерни.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР