В традиционните интервюта с политически лидери на Нова телевизия преди

...
В традиционните интервюта с политически лидери на Нова телевизия преди
Коментари Харесай

Христо Иванов не пожела да говори за Слави Трифонов и Мая Манолова

В обичайните изявленията с политически водачи на Нова телевизия преди парламентарните избори, които ще се проведат на 4 април, съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов също се изправи пред серия блиц въпроси - по какъв начин ще опише с една дума изброените политически водачи.
Иванов даде изложение на всички, само че не и на Манолова и Трифонов. Специално за Трифонов сподели, че било доста елементарно да се приказва за " шоу ", само че той в действителност още не е посочил нищо като политик т.е. не се знае въобще какво може.
 „ Демократична България “ с три основни ограничения за справяне с корона рецесията „ Демократична България “ с три основни ограничения за справяне с корона рецесията
„ Демократична България “ изведе 3 основни ограничения за справяне с възходящите резултати от „ българския модел “ на управ...
Ето какво сподели водачът на " Да, България " за другите ни известни сега политици. За Бойко Борисов - шкафчета, чекмеджета, кюлчета; за Корнелия Нинова - букета на паметника на Тодор Живков; за Мустафа Карадайъ - сламеният човек на Ахмед Доган; за Красимир Каракачанов - сътрудник Иван; за Веселин Марешки - аспиринче, хапче, което някой би трябвало да вземе; за Валери Симеонов -.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР