В този забързан живот е трудно да открием истинската любов.

...
В този забързан живот е трудно да открием истинската любов.
Коментари Харесай

Ето 6 неща, които мъжете правят само за жените, които обичат истински

В този забързан живот е мъчно да открием същинската обич. Понякога даже да е пред нас не можем да я забележим и усетим със сърцето си. Свикнали сме да се съмняваме, да подлагаме на тестване любовта, да мислим, че сътрудниците ни ни лъжат, че не са откровени, когато споделят „ обичам те “.
Да намерим оня, който ще ни обича абсолютно от време на време в действителност е мъчно, само че пък не е невероятно. Всеки от нас показва възприятията си по друг метод. Като човешки същества обаче сме склонни да демонстрираме някои модели на държание, които са общовалидни и които сигурно вършим, когато обичаме някого същински.
Има някои неща, които вършим сигурно, когато обичаме някого същински. Ако се питате дали сътрудникът ви ви обича, ще познаете, в случай че прави тези неща. Само мъжете, които обичат дамите си същински вършат това.

1. Не се опасява да покаже слабостта си.
Мъж, който обича дамата до себе си и ѝ има доверие, че няма да съобщи възприятията му, си разрешава да покаже уязвимата си страна. Мъжете знаят, че би трябвало да са мощния пол, че не би трябвало да плачат, че не би трябвало да си разрешават да са слаби, тъй като това се чака от тях. Въпреки това те са хора и като такива имат своите недостатъци. Ако сътрудникът ви не се опасява да демонстрира уязвимата си страна пред вас, то е тъй като ви обича абсолютно и знае, че няма да го съдите.

2. Той вижда хубостта във вас непрекъснато.
Когато един мъж ви обича същински, той ще ви вижда красива без значение по какъв начин сте облечена, дали сте гримирана или имате сенки под очите. Не единствено ще го вижда, само че и ще ви го споделя. За него ще сте най-прекрасната жена не тъй като сте в най-хубавата си форма или изглеждате безупречно, а тъй като ви обича и вижда единствено красивата ви страна.

3. Той прави жертви, с цел да сте щастливи.
Ако един мъж ви обича същински, той ще прави жертви в името на това да сте щастливи. Повечето мъже вършат жертви при започване на връзката, до момента в който завоюват дамата за себе си, преборят се за вниманието ѝ и за това, което желаят от нея. Често след прекосяването на тази фаза компромисите стават все по-малко. Ако сътрудникът ви не стопира да прави жертви в името на вашето благополучие, то той безспорно ви обича същински.

4. Той ви поддържа във всичко.
Мъжете, които обичат същински и абсолютно са подготвени на всичко, с цел да издигнат духа ви. Те ще са там до вас, когато имате потребност, когато не намирате смисъл, когато ви е боязън или когато не знаете какво да вършиме. Те ще са рамото, на което да намерите опора.

5. Той се бори за любовта ви.
Колкото и мощна да е една обич, тя може да се срещне с голям брой трудности по пътя, които да я срутен, да я създадат слаба. Мъжете, които обичат същински в никакъв случай не се отхвърлят да се борят за любовта на своята обичана. Те се стараят да поддържат пламъка подобен, какъвто е бил първоначално.

6. Той обръща внимание на дребните неща, които ви вълнуват.
Един от най-интимните способи един мъж да изрази любовта си към своята дама, е да ѝ покаже, че вижда всички дребни неща, които я интересуват, които тя харесва и които я вълнуват. Тези жестове, които той прави, идват да покажат какъв брой деликатно ви слуша и какъв брой е значимо за него да ви покаже любовта си по този метод. Ако един мъж не ви обича, той няма да се вълнува какво харесвате и от какво се интересувате.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР