В този труден момент - след крайно недостойните сцени на

...
В този труден момент - след крайно недостойните сцени на
Коментари Харесай

Защо знаковите лица на СДС мълчат за срамотиите в...

В този сложен миг - след извънредно недостойните подиуми на Националния съвет на Съюз на демократичните сили, знакови лица на Синята партия в Пловдив срамно мълчат. Къде е да вземем за пример президентът Петър Стоянов, който на 7 декември м. година пристигна на колекция на десницата за 28-годишнината от основаването на Съюз на демократичните сили, само че през днешния ден не отронва и дума? Или другите остарели седесари?

Бяхме дружно със Съюз на демократичните сили в Реформаторския блок, по някакъв метод ние всички в десницата сме тръгнали от Съюз на демократичните сили, по тази причина взех решение да не мълча. Обвиняват Божидар Лукарски, че е решил да заложи на патриотично-консервативната линия.

Никой не приказва за комерсиалното издание на патриотизма, което съставляват Обединените патриоти. Но в консерватизма кардинално има родолюбив детайл - да милееш за развиването на личната ти страна, правейки промени, е тип национализъм.

А в предходното държавно управление Реформаторският блок правеше промени, които не се харесаха на доста хора, по тази причина и в този момент ГЕРБ ръководи с доста по-лесен и дисциплиниран сътрудник. Но нашите правила остават: дясно, шовинизъм, промени.

В Съюз на демократичните сили има хора, които не са съгласни с това и желаят да се причислят към новото обединяване „ Демократична България “. Но решението какво да се прави трябваше да се вземе със логичен спор.

А не да се разиграват срамни подиуми, които потрисат десния гласоподавател. А и е малко необичайно за обединяване да приказват хора като Емил Кабаиванов, Румен Христов, Милко Стрехин и Никола Хаджийски, които стояха в основата на разбиването на Синята коалиция през 2012 година

Още през 2011 година, когато в Синята коалиция направихме първоначални избори, с цел да изберем претендент за президент сред Светослав Малинов и Румен Христов, видяхме проведените от хората към Кабаиванов роми, доведени да гласоподават. Така че при тях това са манипулативни способи с обичаи.

Така че в този момент е моментът демократично мислещите хора да реагират. Мълчанието не носи нищо, а десният човек по дух и разбиране е модернизатор и приканвам да се обединим, с цел да продължим построяването на съвременна европейска страна. /Марица.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР