В този процес има две жертви - пряка и косвена.

...
В този процес има две жертви - пряка и косвена.
Коментари Харесай

Синът на Виолета Донева целуна дъщеря си Ивет в съда: В процеса има две жертви - майка ми и дъщеря ми

В този развой има две жертви - директна и косвена. Пряката е майка ми, а косвената е щерка ми. Така прочувствено се обърна към съда режисьорът Иво Стайков, татко на 19-годишната Ивет, подсъдима за убийството на баба си Виолета Донева. 

Процесът потегли през днешния ден в Софийския градски съд. В залата беше и бащата на Ивет, с цел да я поддържа. 81-годишната  актриса беше открита мъртва в дома си на 22 октомври предходната година. Задържана за гибелта й беше нейната внучка Ивет, тогава 18-годишна. 

Искам да се знае, че Ивет постоянно е била обичана. Това, което стана,е покруса за майка й, за мен, за всички, сподели родителят. На финала на изявлението си той целуна детето си по главата. 

Той отхвърли да се конституира като цивилен просител и частен обвинител. Като наследник на Донева има това право, само че тогава пък ще бъде против щерка си, написа " 24 часа ". 

Бащата и юристите на момичето настояха делото да се гледа при закрити врата. Самата Ивет беше подготвена да дава пояснение, само че съдът посочи, че би трябвало да го направи на идващото съвещание, а не на днешното, което беше разпоредително.

Съдът отхвърли да засекрети цялото дело. Следващия път ще бъдат разпитвани очевидци. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР