В този момент, въз основа на инструкции, получени от канцеларията

...
В този момент, въз основа на инструкции, получени от канцеларията
Коментари Харесай

Препоръчаха на Тръмп да се яви доброволно в щатския затвор в Джорджия за арест

„ В този миг, въз основа на указания, получени от канцеларията на основния прокурор и съдията, се чака всичките 19 обвинени да бъдат признати в пандиза Райс Стрийт на окръг Фултън “, споделя шерифът в изказване, представено от CNN.

 

При идването си в пандиза обвинените ще преминат през публична процедура за задържане – ще бъдат претърсени, снимани и взети отпечатъци. Обикновено страните се договарят авансово за изискванията на освобождение на обвинените след доброволното им предаване на управляващите, означават от CNN.

 

Прокурорът на окръг Фултън Фани Уилис разяснява по-рано, че на Тръмп и другите обвинени е подредено да се предадат на управляващите не по-късно от 25 август, след което ще би трябвало да бъдат изправени пред съда.

 

За момента не се знае тъкмо по кое време ще стане това, датата на първичното чуване се дефинира от съдията, разясняват от CNN. „ Не забравяйте, че обвиненият може да се яви когато и да е, пандизът е отворен 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата “, показват от офиса на шерифа.

 
В понеделник огромно жури от щата Джорджия повдигна обвиняване против някогашния президент, неговите юристи, помощници, избирателен екип и локални чиновници на Републиканската партия в дело за интервенция в избори през 2020 година.

 

Те в действителност са упрекнати в основаването на проведена група, която се е пробвала да ревизира резултатите от волеизявлението.

 

Обвиненията, повдигнати против Тръмп в щата Джорджия, плануват наказване от най-малко 20 години затвор. Процесът всъщност би трябвало да стартира в границите на идващите шест месеца. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР