В този момент служители на НСО са отцепили голяма част

...
В този момент служители на НСО са отцепили голяма част
Коментари Харесай

Президентът на изненадваща визита в Китен, НСО отцепи хотел

В този миг чиновници на НСО са отделили огромна част от периметъра към хотел в Китен, оповестяват читатели на Флагман.бг.

След минути се чака да дойде президентът Румен Радев, който публично ще закрие XIX издание на Националния студентски „ Летен университет “. От прессекретариата на президента дадоха сбита информация за визитата. От късото известие се схваща, че президентът щял приказва пред студентите и щял да връчи купа на отбора-победител в спортно съревнование, провело се в курорта.

До събитието, на което се чака да вземат участие към 500 студенти, ще се позволяват единствено имунизирани, преболедували със съответните документи или с негативен ПСР тест, изработен до 72 часа преди срещата.

Към Китен към този момент пътуват политици от целия район, които ще се опитат в неофициална конюнктура да беседват с Румен Радев, разбра Флагман.бг. Някои от тях обаче може да бъдат сюрпризирани от изискванията и да нямат достъп до парковия комплекс. Днес президентът бе в Плевен и незабавно по-късно наподобява е поел към Южното Черноморие.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР