В този момент премиерът има право, защото в момента не

...
В този момент премиерът има право, защото в момента не
Коментари Харесай

Боян Чуков за конфликта Русия-Украйна: САЩ и Русия се надиграват

В този миг министър председателят има право, тъй като сега не чакаме някой да ни нападне. Заобиколени сме от страни другари и държави-членки на НАТО и Европейски Съюз. Това сподели за Bulgaria ON AIR специалистът по национална сигурност Боян Чуков.

" Премиерът е прав, че би трябвало да обърнем внимание върху нашата национална сигурност, само че като се потрудим самите ние, а не все да чакаме някой да ни изпрати помощ. Трябва да погледнем себе си, преди да чакаме като просяци някой да ни изпрати нещо и да ни каже какво да вършим. КСНС не може да извършва своите съществени отговорности, тъй като няма този потенциал да дава на премиера аналитично-информационна продукция от доста високо равнище. В България няма звено, което да събира и обработва целия поток от информация, който касае националната сигурност, и да го дава на министър председател, президент, ръководител на Народно събрание. През последните 4-5 години за Българската войска е направено доста. В момента надали български боец ще отиде да се бори някъде. Не става дума за идване в България на големи въоръжени контингенти. Никой не приказва за разполагане на в допълнение оръжие на територията ни. Отделните страни в НАТО имат друг метод към протичащото се в Украйна. Преди два дни министърът на защитата на Украйна стартира да изрича същото мнение като Москва - че не се чака война сред Украйна и Русия. Тук е надиграване сред огромните - Русия и Съединени американски щати. Повечето европейци вземат участие като пешки, които ги местят на шахматната дъска ", добави още Боян Чуков.

Чуков разяснява още, че германците доста добре си вършат сметката, до момента в който ние сме залисани кой какво е споделил и не разбираме, че сме на прага на рецесия със доставяне на храни за популацията. „ Китайците имат чудовищни ресурси от ориз, жито и царевица “, посочи той.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР