В този момент Красимир И. се обадил на бременната си

...
В този момент Красимир И. се обадил на бременната си
Коментари Харесай

Нова Информация! България Е В Шок От Касапницата! Мъж Уби Тъща Си! Закла И Бременната Си Съпруга Пред Очите На Сина Си!

В този миг Красимир И. се обадил на бременната си жена, споделил, че е спал в хотел и ще пристигна да си прибере нещата. Той и тъща му се засекли пред входната врата на жилището, а брачната половинка споделила да влязат, като в същото време тя се заключила в хола. Там било и по-голямото им дете - 11-годишно момче.

През остъклената врата Гергана видяла по какъв начин майка й влиза със брачна половинка й, който още в коридора я нападнал и почнал да я удря. Възрастната жена се развикала за помощ с думите: " Убиват ме! " и почнала да се придвижва постепенно по коридора, с цел да се скрие в нейната стая. Красимир обаче почнал да й нанася удари с нож. В уплахата си дъщерята в началото не забелязала, че той държи хладно оръжие, само че неотложно се обадила за помощ на тел. 112 и разказала за нападението.

Тогава Красимир счупил стъклото на холната врата и пъхнал ръката си, с цел да я отвори. Съпругата му видяла ножа и схванала, че майка й била засегната с него. Обадила се за повторно на 112 и извикала на детето си да отиде в спалнята. Самата тя стояла до вратата към терасата. Детето било до вратата на спалнята и видяло протичащото се.

Бащата обаче непосредствено се насочил към брачната половинка си и без да каже нищо я пробол с ножа в горната част на корема. След това й нанесъл втори удар в същата област. Малко по-късно Гергана видяла по какъв начин той пробожда и себе си с ножа в корема, само че се обърнал и избягал от жилището, без да оказва помощ на потърпевшите.

Съдебно-медицински експертизи са открили че старата жена е умряла от пострадвания в гръдния панер, при които е последвала остра кръвозагуба, а на младата са били породени две прободно-порезни пострадвания, довели до разстройство на здравето, заради което тя е била настанена в болнично заведение.

Впоследствие Красимир бил арестуван край мост в село Пчеларово, област Кърджали, като до такава степен се придвижил с такси и потърсил здравна помощ. Смята се, че е щял да се опита да избяга в Гърция.

Той е с взета от съда мярка за неотклонение " задържане под стража ". За това закононарушение се планува наказване " отнемане от независимост " от 15 до 20 години, пожизнен затвор или пожизнен затвор без подмяна.

Убитата жена била пенсионерка от една година, преди този момент била здравна сестра в детска градина. Дъщеря й, шурей й и внучето живеели в нейното жилище. Гергана работела като ресурсен преподавател в център за деца с увреждания, а Красимир нямал непрекъсната работа.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР