В този момент Движението за права и свободи е ЕДИНСТВЕНАТА

...
В този момент Движението за права и свободи е ЕДИНСТВЕНАТА
Коментари Харесай

ПП излъга, че ни е член, само ДПС е: АЛДЕ

" В този миг Движението за права и свободи е ЕДИНСТВЕНАТА партия-член и на Групата Обнови Европа, и на партията АЛДЕ (Алианс на либералите и демократите в Европа) от България ”, написа в преднамерено изказване на европейската организация. С него се уличава в неистина Продължава смяната, която претендира, че е призната в АЛДЕ.

Представящите се за евроатлантици представители на Политическа партия – министър-председателят Денков, финансовият министър и съпредседател Асен Василев и водачът на парламентарната група и експремиер, и досега НЯМАТ ЕВРОПЕЙСКА И ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКА ЛЕГИТИМАЦИЯ.

Те единствено аплайват да бъдат признати в европейското демократично семейство, а както АЛДЕ прецизира " приемането на членове следва развой, започващ с писмена кандидатура и следва условия и времеви график и е обект на решение на Съвета на партиите в АЛДЕ, с цел да бъде признат ”.

Интересно е дали Политическа партия, които при всичките си " видни адвокати ”, воглаве с Лена Бориславова и Никола Минчев, Стою Стоев и други занимателни лица, занимавали се най-вече с преместване на папки и кламери в адвокатски фирми и с 0 опит в съда, процесът на приемане в АЛДЕ въобще ще се увенчае с триумф. Още помним смехотворните и толкоз дълго траяли опити за обикновена регистрация на партията.

Евроизборите са единствено след 7 месеца и ще бъде доста автентично на тях да се яви партия, която се показва и има искания за най-проевропейска у нас, само че е отритната от европейските политически фамилии, т.е. й липсва всякаква легитимация.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР