В този малък оазис, територия само за вас господа, ние

...
В този малък оазис, територия само за вас господа, ние
Коментари Харесай

Тренди визия и модерни решения за косопад при мъжете от салон Магама /ВИДЕО/

В този дребен оазис, територия единствено за вас господа, ние поставяме всички грижи, за вашия специфичен и изискан тип!

Подстрижка на коса и оформяне на брада ще е единствено началото! Оставете се на професионалните барбърски умения на нашия експерт! Следвайки стилните трендове ще имате ужасно завършена коса, дали в по-младежки жанр с повече размер или класическо подкастряне това е напълно по ваш усет! Този сезон ще ви радваме с добре стилизирани коси, за които сме ви подготвили и подобаващите артикули. Леко пригладени перчеми или стрийт стайл с леко разрошени коси това ще е шлагер през летните месеци. Високият фейдинг остава в играта, а дали ще бъде допълнен с hair tattoo или не това ще решите вие!

Грижата за брадата е главен миг от цялостното прекарване в Barber Corner в Магама! От класическо бръснене, до оформяне и боядисване на брадата, та чак до първокласен кралски обред, за който ви предлагаме да си отделите малко повече време, с цел да му се насладите, ние ще се погрижим за вашата добре изглеждаща брада! Доста ексцентрични ще са тази година доста дългите бради, или пък засуканите мустаци, по-често ще виждаме по-къси бради или пък безпрепятствено бръснато лице! При всички случай с изключение на грижата за добре завършената брада поставяме спомагателна грижа и за кожата на лицето, за по-чиста кожа и хубав загар!



Е момчета, ние сме експерти и в надалеч по-сериозни проблеми свързани с вашата коса! Плешивостта е един от сериозните проблеми, с които се сблъскват днешните мъже! Изпробвали всевъзможни артикули за косопад, и лекуване, подложили се на разнообразни интервенции приключили безрезултатно, вход включваме нашето експертно решение!

Знаете ли, че с слагане на тупе решавате всички сходни терзания! Тупетата #EllenWille са специфични полуперуки, които са подобаващи за всекидневно носене! Поставени непрекъснато на главата, няма заплаха от разбъркване или отлепяне! С тях може да вършиме безусловно всичко както в елементарното си всекидневие! Тренирате във фитнеса или плувате, без терзание тупето няма да се размести, a вие сте по-уверени и със самочувствие за съвършен тип! Тупетата са направени от деликатни основи и 100% естествена коса в натурални цветове и се слагат със силиконова лепенка или хипоалергенно лепило, което подсигурява, че тупето няма да мръдне от мястото си! Тупетата са подобаващи за мъже с трайна загуба на коса на темето или доста оредяла коса на темето! Но, с цел да се реши точният модел и тип е добре да извършите консултация при нас в салон Магама.

Ако въпреки всичко сте последователи на класическия тип и не желаете да носите тупе, ви предлагаме да извършите микропигментация на скалпа. Така с малко пигмент рисуваме дребни точици имитиращи косъмче на скалпа, което дава образно повече компактност на коса!

Друга опция на микропигментацията е слагане на микро косъмчета на косата. Те са толкоз фини и прилепват напълно естествено към вашата естествена коса! Придават мигновено повече компактност и размер! Може да ги употребявате всекидневно и да се радвате на красивият си външен тип! В 6 разнообразни цвята микро косъмчетата #Kadiffe ще бъдат обичаното ви допълнение за вашата стилна мъжка визия!

Е момчета, забравете за голото теме!

Подмладете се с повече от 10 години!

Върнете се към живот без терзания!

Още ли се чудите къде да оформите косата си?

Запишете си час на 0898777740 или 070090074

Салон Магама, София, ул. Дамян Груев 46

За онлайн резервации:

За повече информация за тупета и уплътняващи косъмчета Kadiffe:
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР