В този епизод на рубриката Америка – илюзии и реалности“

...
В този епизод на рубриката Америка – илюзии и реалности“
Коментари Харесай

`Диана Михова от Чикаго и нейната дамска група `Джърси Гърлс“

В този епизод на рубриката „ Америка – илюзии и действителности “ посетител е певицата Диана Михова от Чикаго. 

Тя основава там своя дамска група – „ Джърси Гърлс “, която през днешния ден е все по-разпознаваема.

Като тийнейджърка в България Диана Михова стартира да пее, само че никой не отдава чак толкоз внимание на музикалните й гении. Обича също конете, тренира и става състезателка по конна езда. До деня в който, майка й печели зелена карта и дружно с 16 годишното си тогава момиче и 11 годишния наследник Калоян поема към Америка. 

За Калоян страната на неограничените благоприятни условия не е неговото място и той се връща  в родината, само че Диана дружно с мама Ани остават. Трудно й е, не може  да продължи с обичания спорт, американското учебно заведение не й харесва, в колежа сменя специалностите, лута се…Трябва й време до момента в който се реши да се появи на сцената и да огледа на пеенето съществено. 

Минава време до момента в който образува своето дамско трио  „ Джърси Гърлс “…
„ В България някак си по този начин елементарно се случваха нещата. Исках да яхвам кон. Казаха ми ето ти кон. Качих се на кон, започнах уроци, а тука трябваше да пътувам с часове до най-близката конюшня. След това никой не ти дава просто ей по този начин кон да се качиш. Трябва да минеш през доста указания за сигурност и въобще нямаше я тази независимост, на която аз бях привикнала в България и по този начин разочароващо ми завърши фантазията да продължа да упражнявам, спомня си Михова.
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР