В този дъждовен ден, вземете чай или кафе за старт

...
В този дъждовен ден, вземете чай или кафе за старт
Коментари Харесай

Романтична връзка за една зодия, други печелят пари

В този дъждовен ден, вземете чай или кафе за старт на деня. И го продължете с хороскопа на " Марица ".

ОВЕН

Денят ще бъде сполучлив от финансова позиция. Възможни да непредвидени доходи или сполучливи вложения. Интуицията ще ви подказва по кое време да поемете риск и по кое време е по-добре да се откажете. Следобедът ще бъде кондензиран и забавен. Действайте съгласно целите ви и се вслушайте в препоръките.

ТЕЛЕЦ

Денят няма да ви върви доста по проект. Неочаквани събития, ще ви принудят да отмените срещи, които сте очаквали с неспокойствие. Не се тормозете прекалено много. Ако гледате положително на нещата, всичко ще се подреди. Бъдете деликатни с парите и разноските си.

БЛИЗНАЦИ

Ентусиазмът, с който предприемате бизнес инициативи, е известен измежду хората към вас. Мнозина ще желаят да ви опознаят по-добре и да основат другарски връзки с вас. Вероятно е едно другарство да се трансформира в сантиментална връзка. Намирането на общ език в фамилията ще е по-лесно от всеки път.

РАК

Първата половина от деня ще е удобна. Това е подобаващ миг да се заемете с нови неща или да реализирате смела концепция. Много от вашите инициативи ще се окажат сполучливи. Ще постигнете повече триумфи, в сравнение с сте очаквали. Вечерта се насладете на компанията на обичан човек.

ЛЪВ

Денят ще бъде подобаващ да се фокусирате върху потребни за вас неща. Помислете добре кое ви прави щастливи и кое ви дава стойност. Възможно е да придобиете движимост, за която от дълго време сте мечтали. Не е изключено тя да бъде подарък с сантиментален темперамент от остарял прочут.

ДЕВА

Днес ще сте прочувствено напрегнати. Възможно е да се чувствате раздразнени даже и от най-малкото нещо. Опитайте се да не приказвате прекалено много и да не споделяте мнението си, даже и да ви се желае. Деликатността ще ви помогне да избегнете неприятни моменти.

ВЕЗНИ

Днес звездите са ви подготвили много хрумвания. Те могат да ви оказват помощ да гледате на към този момент познати неща по нов метод. Може да разберете какво бихте желали да измененията в живота си и да си съставите проект за деяние. Едно инцидентно събитие ще ви помогне да разрешите неотдавнашен проблем.

СКОРПИОН

Първата половина на деня ще бъде доста удобна и богата. Ще учите всичко в придвижване и първи ще постигате триумфи. Комуникацията и положителното другарство са значими и ще ви бъдат от изгода. През втората половина от деня е допустимо да научите забавни вести.

СТРЕЛЕЦ

Очаква ви един изтощителен и много стресиращ ден. Ще би трябвало да работите повече от нормално. Рутинните ви задания ще бъдат придружени от няколко нови и мъчно разрешими. Безусловната поддръжка от вашите близки ще ви радва и с помощта на нея ще се справите с всеки проблем.

КОЗИРОГ

Днес връзките с най-близките ви ще се развиват хармонично. Ще намерете метод да им угодите и да ги разберете. Звездите дават обещание триумфи в доста неща. Вашите хрумвания ще бъдат харесани. Помислете на кого бихте се доверили и го помолете за помощ. Добрият резултат ще бъде обезпечен.

ВОДОЛЕЙ

Денят ви ще бъде много забързан. Възможно е да се случат събития, които да доведат до водещи промени във вашия живот. Обърнете особено внимание на интуицията си. Тя ще ви помогне да вземете верните решения и да заобиколите евентуалните рискове и клопки.

РИБИ

Началото на деня няма да ви бъде леко. Възможни са няколко неприятни момента или недоразумения. Не постоянно ще е елементарно да запазите хладнокръвие, само че се пробвайте да го извършите. Следобедът ще усили позитивните страсти. Вероятни са необикновени срещи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР