В този час съдът гледа мярката за неотклонение на Викторио

...
В този час съдът гледа мярката за неотклонение на Викторио
Коментари Харесай

Викторио проговори пред съда: Имах хубави моменти с Дарина. Само че...

В този час съдът гледа мярката за неотклонение на Викторио Александров, предава Novini.bg.

Той е упрекнат  за убийството на приятелката си Дарина Министерска, за убийството на 1-годишното си дете и за насила по отношение на таксиметровия водач, който отвлече.

``
реклама

Какво тъкмо е предиздвикало 26-годишния Викторио да извърши двойното ликвидиране на Дарина и дребната Никол към момента е рано да се каже.

Днес в съда родителите на Викторио Александров не пожелаха да разясняват нищо пред публицистите. Безмълвен остана и самият Викторио. Той се яви пред съдията с превръзка на главата и по джапанки.

Викторио резервира цялостно безмълвие и не отговори на нито един  въпрос. Той не сподели нито какво го е предиздвикало да убие Дарина Министерска, нито за какво е умъртвил щерка си, нито дали има нещо да каже на околните им.

Защитник на Викторио е адв. Елисавета Иванова.  Тя изиска от съда да му бъде направена сложна психическа експертиза, която да откри в какво положение е бил той, когато е правил действието и дали раната, която има в този момент му разрешава да обитава в ареста.

Самият Викторио съобщи пред съда, че е имал доста хубави моменти с Дарина. Той разясни, че не си изяснява това, което се е случило и не е имал душевен проблеми, съобщи кореспондент на Novini.bg.

Съдът отхвърли настояванията на адв. Иванова.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР