В това са убедени зрителите, които гледаха представянето на брюнетката

...
В това са убедени зрителите, които гледаха представянето на брюнетката
Коментари Харесай

Валерия на Евгени се издъни в Кой да знае

В това са уверени феновете, които гледаха представянето на брюнетката през вчерашния ден вечерта в предаването " Кой да знае ". Евгени бе в тима на капитан Милица Гладнишка, а неговата годеница от сантименталното предаване Валерия Георгиева седна на стола до другия капитан Христо Пъдев. Без никаква изненада поради слабата игра на моделката и защитничка на животните тимът й с Пъдев загуби, а успеха отиде при Гладнишка, която бе мощната страна в дуета с пианиста. Валерия стратира предаването с познаните до болежка изречения по какъв начин победителката в идващия " Ерген ", който стартира след две седмици, би трябвало да бъде себе си и още в първите минути сподели, че няма по какъв начин феновете да чакат от нея забавни мисли, нито пък правилни отговори на въпросите, видя Hotnews.bg.

Реклама
" Съветвам девойките от новия сезон на " Ергенът " да бъдат себе си най-много и да не се пробват да играят функции, тъй като най-после това ще им изиграе неприятна смешка ", удави се в шаблони моделката, която продължи да дълбае дъното.

За феновете бе ясно, че въпросите в играта са готови за нея, тъй че да дава отговор като моделка на препоръки по какъв начин да удължим миглите си и по какъв начин да пазарим, без да банкрутираме. Въпреки това, единствено на един въпрос Валерия съумя да отговори вярно като допусна, че с топла лъжичка миглите се навиват безотказно. Въпреки че явно би трябвало да има опит в магазините за дамски артикули, тя не можа да се сети, че ароматът на ванилия кара дамите да пазарят повече. Върхът на сладоледа беше като се изцепи, че масоните са станали съвременни в последно време, очевидно без да подозира, че масонството има своята история още от 16 век.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР