В това Народно събрание, макар че не успяхме да създадем

...
В това Народно събрание, макар че не успяхме да създадем
Коментари Харесай

Ирена Анастасова: В този парламент БСП направи всичко възможно да се случи правителство

В това Народно заседание, въпреки че не успяхме да създадем болшинство, което да излъчи държавно управление, има съществено болшинство във връзка с нуждата от промяна в правосъдната система. Тази промяна би трябвало да се случи и съвсем всички проблеми в публичното ни, икономическото ни и всякакво друго развиване идват от това, че ние нямаме ефикасна правосъдна система. Това би трябвало да се случи и Българска социалистическа партия ще го поддържа. “ Това съобщи заместник-председателят на Българска социалистическа партия Ирена Анастасова в ефира на БНР.
Тя бе безапелационна, че в това Народно заседание Българска социалистическа партия е показала оптималната отговорност, внасяйки всички законопроекти, които подхождат на предизборната платформа на левицата: „ Българска социалистическа партия прояви цялата си отговорност, приемливост и диалогичност. Направихме всичко допустимо да може да има естествен разговор и да се случи държавно управление, което да стабилизира Народното събрание и да можем да свършим всички тези нещо, а не да се случват в “12 без 5 “, уточни социалистът.
По отношение на поддръжката за президента Радев Ирена Анастасова съобщи: „ Българска социалистическа партия има решение на Националния съвет, че ще поддържа президентската двойка Радев-Йотова. При нас до 2-3 дни започват събрания на низовите ни организации за номиниране на национални
представители и президент “, разяснява тя като съгласно нея организациите на левицата ще препотвърдят решението за поддръжка на президента Радев.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР