В това, което несъмнено ще бъде един от най-популярните бета

...
В това, което несъмнено ще бъде един от най-популярните бета
Коментари Харесай

Бетата на Diablo 4 е превзета от грешки, сървърите не могат да понесат интереса

В това, което безспорно ще бъде един от най-популярните бета проби на годината, Diablo IV към този момент се приготвя за невиждано търсене. 

Тези, които са създали предварителна поръчка, имат право да се включат в ранния достъп до бета версията на Diablo 4.  Tя е отговор на обвиняванията, че Diablo 3 е прекомерно „ карикатурна “ и цветна, като утроява готическия дизайн на ужасите и по-хардкор геймплея. 

Говорейки за Diablo 3, ветераните си спомнят за деня на стартиране на играта.

Той беше придружен от прословутата „ неточност 37 “, защото сървърите се затрудниха да отговорят на търсенето. В композиция с платената мобилна версия Diablo Immortal, доста от главните почитатели са скептично настроени, че играта ще има постоянен, безпроблемен старт. 

Ето за какво е добре, че Blizzard организира стрес проби на сървърите в този момент, а не в деня на стартирането. 

Има значително бъгове и проблеми при стартирането на Diablo 4 Open Beta. Някои играчи просто не могат да преодолеят дългите опашки в играта. Други намират героите си непринудено изтрити. Някои се забиват в екрана за основаване на персонаж. А други просто получават инцидентни спирания на връзката.

Blizzard призна за проблемите, като подсети на хората, че тъкмо за това служат бета тестванията. 

Blizzard също по този начин съобщи, че проверява проблем със сървърите за засвидетелствуване, който може да оказва въздействие върху времето за очакване на опашка и да основава неустойчивост. 

Докато играете в бета версията на Diablo IV, имайте поради, че преживяването не е финализирано и е допустимо да срещнете неточности и спирания по пътя. След приключването на бета теста ще оценим всички получени мнения и ще създадем промени, в случай че е належащо.

Diablo 4 дава обещание да изведе франчайза на идващото равнище с по-пълноценна ендгейм игра и непрекъснато сезонно наличие.

Неговата цел е да се изправи против Path of Exile и други сходни на Diablo игри, набрали известност на всички платформи. 

Хората, които съумяват да поиграят, споделят, че образното качество и художествената посока са в десетката. Очакванията са, че при безпроблемна премиера, играта ще заеме много висока позиция в класациите. Да се надяваме, че това ще е възраждането на Diablo, което всички чакаме.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР