``В това изречение на министъра на правосъдието Славов е вярно

...
``В това изречение на министъра на правосъдието Славов е вярно
Коментари Харесай

Гешев: В проекта за изменение на Конституцията има базисна липса на юридическа компетентност

``В това изречение на министъра на правораздаването Славов е правилно единствено, че има план за изменение на Конституцията. Много тъжно е министри и то на правораздаването да приказват лъжи и по този метод да се подиграват с хората. Единственото несъмнено нещо, което видях при многочислените си диспути с така наречен „ национални представители”, е базисна липса на юридическа подготвеност. Така че няма по какъв начин на практика да е имало разискване с “хора с безспорна”, а още по малко “компетентност”.

Излишно е да запитвам какъв брой “достатъчно дълго” е текло това разискване. Два, три или пет дни… След като всички видяхме, че тези промени са писани и сглобявани за часове, без каквото и да е разискване. Още по-малко с магистратурата и гражданското общество. Каквото и да значат тези общи изречения. И още веднъж е безсмислено да се пита по кое време, къде и с кои представители. Докато българите поносим политици да ни лъжат безочливо в очите, разпадът на нашата страна ще продължава.

Единственото несъмнено нещо е, че депутати от това Народно заседание, защитаващи персонални и корпоративни ползи, не би трябвало да трансформират българската Конституция. Не единствено тъй като са некомпетентни, само че и тъй като кукловодите им желаят през промени да закрепят на конституционно равнище олигархичния модел на ръководство за десетилетия напред. И това е единствената цел на тези промени. Така че не слушайте какво ви приказват, а гледайте какво вършат. Говорят красиви неистини, дават обещание ярко бъдеще, а крадат национални пари.``

Toва написа някогашният основен прокурор Иван Гешев във ``Фейсбук``.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР