В Тотнъм вече се оглеждат за нов мениджър и Маурицио

...
В Тотнъм вече се оглеждат за нов мениджър и Маурицио
Коментари Харесай

Сари сменя Моуриньо в Тотнъм?

В Тотнъм към този момент се оглеждат за нов управител и Маурицио Сари наподобява като любимец номер 1 за мястото на Жозе Моуриньо, оповестява " RAI Sports ". Според британските букмейкъри, португалският експерт е цялостен любимец номер 1 за идващ уволнен треньор.

Причините за това не липсват - неприятна серия в шампионата и седмо място в класирането, на 6 точки от Уест Хам, който заема последната квота за Шампионската лига. В допълнение тимът беше отхвърлен от Динамо Загреб в Лига Европа по много неприличен метод - победа с 2:0 и проваляне с 0:3 в хърватската столица след продължения.

Управата на Тотнъм към този момент е изгубила доверието си в Моуриньо и разнообразни хора от клуба преглеждат разновидности за негов заместител, твърди още " RAI Sports ". И Сари е един от любимците за поста.

62-годишният Сари за последно работи в Ювентус и макар че донесе на торинци 9-ата поредна шампионска купа в Серия " А ", беше уволнен единствено след една година на поста. Любопитното е, че Сари напусна и Челси по сходен метод - завоюва Лига Европа и обезпечи 4-о място за тима във Висшата лига.

Освен " шпорите ", Наполи също може да направи оферта на някогашния си треньор, защото и обстановката с Дженаро Гатузо не е доста сигурна.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР