В топъл Дубай отиде Софи Маринова за рождения си ден.

...
В топъл Дубай отиде Софи Маринова за рождения си ден.
Коментари Харесай

Софка пак би шута на Гринго

В топъл Дубай отиде Софи Маринова за рождения си ден. Ромската перла чества в първокласен ресторант наоколо до емблематичния небостъргач " Бурж Халифа " и даже получи букет червени рози. Те обаче не са от формалния й обичан Гринго.

Мачото не е с Маринова в Дубай, само че каква е повода за следващата раздяла този път не е ясно. Маринова е в компанията на другари, а в същото време Гринго е в родината. Червените рози усъмниха почитателите й дали няма нов мъж до себе си. Факт е, че с Гринго непрекъснато се събират и разделят, само че този път двамата не са се показвали дружно от месеци.

Поредните проблеми за фамилията започнаха напролет, когато мъжът на фолкзвездата бе задържан за побой в дискотека. По време на присъединяване на Софка в заведението на своя сътрудник Константин почитател се приближава до нея за фотография, само че Тодор Давидов се ядосва на напористия юноша и го атакува. Пострадалият даже си глътна езика по време на сбиването. Софийският областен съд реши Гринго да бъде подложен под домакински арест, защото към този момент е бил съден от профилирания съд за изнудване. Тогава Софи предложи огромна сума пари на пострадалия, с цел да отдръпна жалбата си, само че без резултат, напомня " България Днес ".

За буйния яд на здравеняка се знае още от 2016 година, откакто Софи Маринова разкри в тв изявление, че мъжът й я бие. " Както е готин и ухилен, и внезапно скача. Бие ме с юмруци. Имам 15 шева на ръката ", показа тогава приятелката на Преслава.

Маринова наподобява очевидно удовлетворена от престоя в Дубай без мъжа си.

" Пия си и се развличам на " Бурж Халифа ", доста съм добре, нищо не ми липсва ", похвали се Маринова, а някои разчетоха думите й като обръщение към Гринго.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР