В топъл домашен кръг ще отпразнува тази вечер имения си

...
В топъл домашен кръг ще отпразнува тази вечер имения си
Коментари Харесай

Именикът Тодор Петков празнува с 4-имата си внуци

В топъл домакински кръг ще отпразнува довечера имения си ден някогашният регионален шеф Тодор Петков. На трапезата ще се съберат и най-скъпите посетители - дъщерята Ия, синът Динчо и четиримата обичани внуци - Станимир, който към този момент е в шести клас, Тодор, който носи трите имена на ексгубернатора, Константин и най-малката Сияна, която наесен потегля в първи клас. Децата и внуците ни живеят в София и ги чакаме с неспокойствие вкъщи,  каза Тодор Петков. 

Зам.-кметът на регион " Централен " инж. Тошо Пашов  ще вдигне наздравица отвън Пловдив. Съпругата Донка му е приготвила изненада. Шефът на общинската дирекция " Обществени поръчки " Тодор Тодоров ще черпи фамилията и другари в заведение. Искам единствено един подарък - здраве, призна Тодоров. Купонът се чака доста радостен, като отплата  за 40-ия му  рожден ден, който ще е на 24 юни и по традиция няма да се чества.  

Общо 8487 пловдивчани черпят през днешния ден. Най-много - 3336 - носят името Тодор, минимум - 83 - са кръстени Доротея. Да им е честито още на Божидар и Божидара, Тодор и Тодорка, Дора, Теодора  и Теодор!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР