В тон с предизборната си програма, където екологията е един

...
В тон с предизборната си програма, където екологията е един
Коментари Харесай

БСП с екологична кампания ``Гласувай машинно - спаси дърво`` |


В звук с предизборната си стратегия, където екологията е един от главните цели, Българска социалистическа партия приканва последователите си да гласоподават машинно на парламентарните избори на 4 април. Така, съгласно левицата, след изборния ден може да бъде избавена цяла гора.

Експертите в Българска социалистическа партия са пресметнали, че когато 4500 индивида гласоподават машинно, те връщат на природата едно цяло дърво. А в случай че те са един милион, от изсичане ще бъдат избавени 222 дървета. Освен че е по-екологично, електронното гласоподаване ще запази и вота на хората, считат социалистите, тъй като по този начин ще бъдат понижени опциите за злоупотреби.

Приканваме за машинно гласоподаване, с цел да покрием вредите върху природата, нанесени от ГЕРБ, споделят от „ Позитано “ 20 и напомнят позицията на ръководещите, които упорстват единствено за хартиени бюлетини на изборите. Българска социалистическа партия ще продължи екологичната си самодейност и след изборите, като провежда акции за засаждане на дървета.

В края на м.г., на среща с Националния съвет на Младежкото обединяване на партията, водачът Корнелия Нинова прикани младите в активността си да сложат акцент върху екологията. Тя предложи да бъде основана Национална младежка мрежа, която да работи за разпространение на екологичната проблематика и в същото време да е непримирима към унищожаването на българската природа.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР