В тон с последния моден писък блесна на купон в

...
В тон с последния моден писък блесна на купон в
Коментари Харесай

Първа публична изява на Мая Илиева от дълги години насам

В звук с последния фешън вик блесна на ваучър в столичния клуб " Антракт " Мая Илиева. Вдовицата на Георги Илиев се промъкна с котешка прелест на премиерата на стихосбирката " Към нея " на поета Росен Карамфилов.

В лоден от " от кутюр ", комбиниран с маркови маратонки " стрийт фикс идея " и пепитен костюм от мека като кадифе коприна, вдовицата на Георги Илиев приличаше на тийнейджърка по лъчение, фигура и стайлинг.

Специално за " България Днес " Мая Илиева довери, че " познава от дете Росен Карамфилов ", а неговата майка - художничката и дизайнер Ива Дамянова, " е една от най-близките й приятелки ". Двете дами демонстрираха изключителна непосредственост и от самото начало се опитваха да се държат на една ръка разстояние между тях.

Това е първата обществена изява на Илиева от дълги години насам. Вдовицата на Георги Илиев не обича да е под светлината на прожекторите и ревниво крие персоналния си живот. Красавицата извънредно рядко участва на обществени събития, по тази причина появяването й на премиерата на стихосбирката накара присъстващите да я гледат с любознание.

На одежди и прическа в псевдо японски жанр бе заложила актрисата Деси Тенекеджиева, дохвърчала чак от Лондон, с цел да бъде конферансие на събитието.

" Ти си моята енергийна централа ", разгласи синът на огромния художник Кольо Карамфилов и поздрави Тенекеджиева с парче на своята рок тайфа Erase of Poems. Ексцентричната театралка разясни, че фондацията на името на нейния починал брачен партньор - именития режисьор Стоян Камбарев, стои зад светско-поетичната приказност.

" Роска, просто няма по какъв начин да бъдеш номиниран за премията на фондацията, тъй като твоят татко е един от основателите й и ти знаеш, че ние шуробаджанащина не вършим. А взехме решение да издадем тъкмо 29 твои поетични разговора с Анна, тъй като човек единствено един път става на 29 ", разгласи актрисата.

" Аз, като навърших 30, стана ужасно. Помня каква тъга беше ", призна през смях Деси Тенекеджиева.

" Очаквайте новия ми филм с присъединяване на известни български актьори, премиерата ще бъде през лятото, тогава ще си дойда за по-дълго време ", показа за вестника вдовицата на Стоян Камбарев.

В една от атракциите на празненството се трансформира Димитър Ковачев - Фънки, който съвсем не се отлепи от популярния мраморен бар на клуба, конфигуриран преди време в постройката по поръчка на самия Сталин. Фронтменът на " Черно було " употребява звездната атмосфера, с цел да полее на патерица с родни випове 62-рия си рожден ден.

Шоуменът не бе в час и дали е възобновен общият им с Иван Несторов - Амебата ютуб канал, по който те транслират продукцията си. Преди месец каналът беше спрян " поради вътрешна цензура ", оплака се Фънки в обществените мрежи.

Още на входа побърза да си купи стихосбирката на Росен Карамфилов и негова картина Ники Кънчев. По дънки и състезателен пуловер някогашният мистър " Стани богат " пляскаше от сърце на частите на Erase of Poems и личеше, че се забавлява на макс.

" Аз съм откривателят на Росен в музиката ", призна Кънчев и посочи, че това не е изненада, тъй като още преди измененията е бил музикален наблюдаващ за известни БГ издания.

" Много обичам това момче, бяхме огромни другари с татко му ", разчувства се някогашният тв водещ.

В приповдигнато въодушевление обикаляше от маса на маса и снимаше неуморно тв продуцентът Димитър Гочев. Появата му на премиерата след дълга пауза поради пандемията можела да се свърже с повторението на паметния сериал " Под прикритие ". След като сериалът още веднъж се завъртя на дребния екран, Гочев се обнадеждил, че това ще се случи и с не по-малко емблематичния " Стъклен дом ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР