В TikTok стават популярни всякакви хора, които споделят напълно откачени

...
В TikTok стават популярни всякакви хора, които споделят напълно откачени
Коментари Харесай

Не правете това вкъщи! Мъж завъртя главата си на 180 градуса и стана хит в TikTok

В TikTok стават известни всевъзможни хора, които споделят изцяло откачени неща, като за много от тях не ви съветваме да повтаряте у дома. Потребител точно в TikTok качи необикновено видео, което за броени часове стана супер viral, само че повтаряме - не правете това у дома.

На видеото се вижда ясно, че момчето, с прякор @sheaabutt00, завърта самичък главата си на 180 градуса. " Парти трик! Направи го, в случай че можеш ". На видеото се вижда по какъв начин момчето поставя едната си ръка на брадичката си, а другата зад главата си, а по-късно постепенно и деликатно извърта главата обратно, а по-късно я връща в естественото си състояние.

Виж още:

Във видеото се чува глас зад камерата, който споделя: " О, мамк*а му! Имам потребност от пиво, нуждая се от пиво! ". Важно е да се означи, че нормално такива дейности се правят от експерти или се управляват от такива и не би трябвало пробвате това сами, пишат от LadBible. Не е изненадващо, че доста хора са останали мощно впечатлени от клипчето, което е събрало 3,3 милиона гледания и има над 53 000 лайкове. Много от потребителите разясняват, че момчето им припомня за " човешка сова ". Друг е написал: " Какво е това? Бързо към екзорсист? ".

Изображение: iStock Photos

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР