В тези тревожни времена в България трябва да има силно

...
В тези тревожни времена в България трябва да има силно
Коментари Харесай

Карадайъ: Ако една власт е вредна за държавата, тя трябва да отстъпи

" В тези тревожни времена в България би трябвало да има мощно ценностно евроатлантическо държавно управление ", съобщи ръководителят на ДПС Мустафа Карадайъ, който взе участие във възпоменателния митинг-събор в местността Демир баба теке край Исперих. По думите му, в случай че една власт е нездравословна за страната, тя не може да приказва за политическа непоклатимост, а би трябвало да отстъпи, с цел да се сътвори евроатлантическо ценностно болшинство в страната и да има ясно и изрично ръководство. 

Председателят на ДПС смята, че в тези тревожни, спешни и сложни времена би трябвало да има непоклатимост, ясна посока и цел на развиване.

" Ако през днешния ден виждаме няколко рецесии, за които приказва и Европа и света, то за тези проблеми ние приказваме от 2016 година. Ако през днешния ден Европа приказва за продоволствена и енергийна сигурност, то решението на тези проблеми Европа търси посредством зелената стопанска система и посредством зелената сила “, добави още той. Карадайъ сподели още, че още през 2016 година ДПС са извели в програмата си като цели за страната чистата, зелена стопанска система.

" Чист въздух, чисти храни, чиста вода, чиста сила казахме още тогава и, в случай че бяхме тръгнали по този път, през днешния ден щяхме да имаме по-висока продоволствена и енергийна сигурност “, уточни той.

По думите му днешната власт е доста надалеч от проблемите и решаването им. " Затова, както през далечната 1989 година под водачеството на нашия почетен ръководител доктор Ахмед Доган се обединихме по пътя на достолепието, на свободата и на демокрацията, на развиването на нашата страна, по този начин след 32 години би трябвало да кажем, че е пристигнало време да се обединим отново в името на демокрацията, свободата, достолепието, сигурността, стабилността, в името на мира “, добави Карадайъ.

Традиционният митинг-събор на Демир баба теке край Исперих е във връзка майските събития от 1989 година и възродителния развой. Тазгодишното събитие беше под надпис " Мир в страната – мир в света “. В речите си участниците на възпоменателния митинг-събор подчертаваха на битката за правата и свободите, и за демокрацията, предава Българска телеграфна агенция.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР