В тези тъжни дни след ужасяващата терористична атака на Хамас

...
В тези тъжни дни след ужасяващата терористична атака на Хамас
Коментари Харесай

Никоя кауза не оправдава насилието: Радев

" В тези тъжни дни след ужасяващата терористична офанзива на Хамас против Израел отдаваме своята дълбока респект към паметта на всички почтени жертви ”, сподели президентът Румен Радев в Централната софийска синагога, където се отслужва молитва за мир.

" Сцените на брутална свирепост и принуждение, на поругаване на човешкото достолепие отприщиха вълна от яд и отвращение по целия свят ”, добави той.

Радев изрече съболезнования към всички български евреи, към всички хора от Държавата Израел и по света, изгубили близки и другари в този невиждан по жестокостта си акт. " И най-важното, желая да изразя своята откровена вяра, че жителите, взети за заложници, допустимо най-скоро ще се завърнат живи и здрави ”, добави президентът.

" България остро осъжда невижданата офанзива против Държавата Израел и преднамереното ликвидиране на мирни жители ”, съобщи президентът. По думите му постоянно сме заклеймявали и ще продължим да осъждаме по най-категоричен и хладнокръвен метод тероризма във всичките му форми. Той означи, че терористичните дейности и насилието не могат в никакъв случай да бъдат оправдани по какъвто и да било метод и за каквато и да била политическа идея.

 

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР