В тези празнични дни Емилия разкри душата си пред Мариан

...
В тези празнични дни Емилия разкри душата си пред Мариан
Коментари Харесай

Емилия: Дъщеря ни върна съпруга ми към живота!

В тези празнични дни Емилия разкри душата си пред Мариан Станков – Мон Дьо. Поп фолк изпълнителката показа повече за компликациите, както и за насладите, през които минава през последните няколко години.

Емилия призна, че до момента не е имала шанс в любовта, само че в живота й се появява брачна половинка й Жорж Башур и двамата съумяват „ да наредят връзките си, макар предходните им сътрудници ”.

Емилия и Башур минават през сложен интервал. След злополука умира Феди – доведеният наследник на изпълнителката и това не е всичко. Лекари споделят на певицата и предприемача, че няма да могат да имат общо дете, само че не щеш ли на бял свят се появява дребната Жоржина, която съгласно Емилия е същинско знамение.

След загубата на Феди обаче, Емилия и Жорж се опасяват да покажат дъщеричката си, с цел да не се случи нещо неприятно. Поп фолк изпълнителката показа още, че след загубата на Феди (доведения й син), Жоржина е тази, която е съумяла да върне брачна половинка й към живота.

Емилия показа и по какъв начин с Жорж възпитават децата си и по какъв начин от време на време стигат до разногласия поради възпитанието им. „ Жорж е неприятното ченге, аз положителното ”, споделя изпълнителката. Като всеки естествен родител, Емилия споделя, че също се тормози за средата, в която децата живеят. „ Говоря за всички неразрешени неща – алкохол, балони, опиати ”, прецизира певицата.

Източник: nova.bg 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР