В тези държави, които ни критикуват, имат много по-голяма корупция.

...
В тези държави, които ни критикуват, имат много по-голяма корупция.
Коментари Харесай

Волен Сидеров изригна мощно: Начело на КЕВР е една корумпирана комисия, начело стои един отявлен Костовист!

В тези страни, които ни подлагат на критика, имат доста по-голяма корупция. Да си гледат тяхната корупция. Председателят на Европейски Съюз беше разследван за голяма, милиардна корупция, когато бе министър председател на Люксембург, съобщи водачът на „ Атака ” Волен Сидеров.   Пред bTV той разяснява и горещата тематика с втория въжен превоз в Банско. Сидеров изрази възмущение за какво цялата страна цялостен месец се занимава с някакъв въжен превоз. „ Вероятно става дума за пари, само че дано да си спомним, че влязохме в ръководещата коалиция не за лифтове, плажове и пързалки, а за нещо доста по-съществено – да подвигаме приходите, да създадем страната по-сигурна, само че за жалост в последните дни Министерски съвет се занимаваше с лифта на Банско, вместо с цената на водата.
Начело на КЕВР е една корумпирана комисия, отпред стои един неприкрит Костовист. Той би трябвало да подаде оставка незабавно. Ние повишихме пенсиите и това ще бъде стопено от покачването на водата. Къде отива постигнатото?”, разгневи се той.

„ Мнозинството в тази комисия е в положение да събори държавното управление. В комисията 5 от 9 членове са от партии, които са отвън държавното управление или опозиционни. КЕВР би трябвало да бъде овладяна тази комисия и ние приготвяме промени. Тази комисия е по-независима и от Ватикана. Уж се избира от Народното събрание, само че не се регистрира пред Народното събрание, няма надзор.
Това би трябвало да се промени и ще се промени”, отсече той и не отхвърли опцията персонално той да се появи пред постройката на регулатора, с цел да стачкува.

„ Ще припомня на съдружните си сътрудници, че смисълът на властта е да се направи по-добър животът на колкото се може повече българи. Приоритет са приходите, пенсиите на хората, сигурността на хората, българската стопанска система да дръпне и да се увеличи брутният вътрешен продукт”, безапелационен бе Сидеров.

„ Вотът на съмнение няма да мине. Но той също е мотив да си създадем една равносметка за какво оставаме на власт”, сподели още той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР