В тези 25 идеи за красив летен маникюр, ще ви

...
В тези 25 идеи за красив летен маникюр, ще ви
Коментари Харесай

25 идеи за летен маникюр – пъстри и цветни нокти

В тези 25 хрумвания за хубав летен маникюр, ще ви покажем блестящо жълти лъчи светлина, зелени листа, цветни и живописни нокти, бебешко сини океански талази и други

Вашият маникюр може да е многолюден с цветове, които се срещат на всички места към нас през летните месеци.

Време е да се сбогуваме с нюд нюансите и да вдъхнем живот на маникюра си.

Независимо дали просто търсите пресен нов колорит, с който да разкрасите ноктите си, или сте фен на нереалното и особеното, ние ви предлагаме 25 хрумвания за настоящ летен маникюр.

Ярки нюанси на розово, обилие от неонови тонове. Нежни и леки цветове и украшения, които са идеални за идните летни месеци.

И най-важното, огромната част от нашите оферти може да си извършите и сами. Нужни са ви единствено цветове и самообладание.

1. Френски летен маникюр със сребриста лента

Въпреки че множеството дами залагат на дълги нокти, тази концепция за обикновен летен маникюр в действителност наподобява по-добре на по-къси нокти. Плюс това, този минималистичен сребрист акцент е толкоз елементарен за осъществяване, колкото и изискан.


Прочети Още:


2. Маникюр дребни звездички

Миниатюрни елементи като дребни звездички или сърца са толкоз нежни и пленяващи. Хубавата вест е, че в случай че не ви бива в рисуването постоянно може да вземете лак с мини звездички или сърчица и да декорирате ноктите си с тях.

3. Пикник-Каре

Планирате пикник за топло време? Летен маникюр за къси нокти в жанр каре, наподобяващ идеалната завивка за пикник ще се впише идеално във вашите проекти!

4. Перлени нокти

Накарайте ноктите ви да заблестят с този изящян и перлено гальовен летен маникюр.

5. Абстрактни нокти

Оставете фантазията си да се развихри над основения цвят, с някои цветни, нереални детайла. За да пресъздадете това малко и цветно произведение на изкуството, би трябвало да натопите четка за маникюр с фино връхче в обичания си лак и да създадете собствен личен дизайн.

6. Маникюр черешка

Черешовите или вишневи стикери за нокти ще придадат занимателна и флиртуваща осцилация на всеки маникюр. Ето за какво сме го присъединили в нашите 25 хрумвания за летен маникюр.


Виж Още:


7. Нежна пеперуда

Заредете с позитивни страсти и доста усмивки с този обаятелен маникюр с пеперуди.

8. Светло и нежно

Бебешко розово и тюркоазено синьо! Вярвате или не, тази ярка цветна композиция в действителност наподобява необикновено дружно.

9. Животински принт

Този модел на скотски принт е извънредно известен. Хубавото е, че има много разновидности на стикери за нокти и можете да си го извършите и вкъщи.

10. Минималистичен летен маникюр

Да, към момента можете да носите черен лак за нокти през лятото! Вместо да лакирате ноктите напълно с черен лак, пробвайте да извършите дребен нереален дизайн с тънка четка за по-лек и летен тип.

11. Цвят поп

Лятото е идеалния сезон да се насладите на обичаните си неонови нюанси. Нанесете мечтаните цветове и ги оставете да блестят.

12. Розова гама

На 12-то място в нашите хрумвания за летен маникюр, сме сложили нежните розови нюанси, само че за какво да не ги разчупим с няколко черни линии.

13. Кактусово време

Колко сладки са тези нокти в необитаем жанр? С помощта на стикери за нокти в никакъв случай не е било по-лесно да покажете любовта си към тези бодливи растения.

14. Мандаринова фантазия

Кой не обича мандарини! Изберете този необикновен цитросов цвят и оставете ноктите ви да крещят.

15. Маникюр дъга

Защо да изберете един цвят, когато можете да включите всеки цвят на дъгата. Такъв може да бъде вашия хубав, пъстър и изтънчен летен маникюр.

16. Смели линии

Изключително обикновен маникюр, само че пресен и носещ въодушевление. С него ще се усмихвате всякога когато погледнете ръцете си.

17. Зелен лайм

Този прелъстителен нюанс на цитрусови плодове е шлагер това лято. Ако желаете настоящ чист маникюр сигурно би трябвало да го включите в листата ви – обичани.

18. Шпионин

Този особен дребен подробност е елементарен за осъществяване, занимателен и шеговит.

19. Лимонен маникюр

Посрещнете лятото с този страховит и пресен лимонов маникюр.

20. Маникюр звезда

Тези нежни звезди ще стоят нежно и ефектно върху естествените ви нокти. Ако ще ги вършиме сами пробвайте стикери за нокти за чисти линии и симетрични форми.

21. Тропически нокти

Дали тези тюркоазени нокти не ви карат да желаете да се гмуркате право в басейна? С няколко акцента на зелени листенца този настоящ летен маникюр е моден и хубав.

22. Нюанси на розово

Всеки колорит на розово получава своя късмет да заблести в този занимателен и гальовен многотонен маникюр.

23. Ананаси и точици

Страхотна композиция, носеща лъх на екзотична отмора.

24. Изискан летен маникюр – Омбре

Омбрето към момента е съвременно! То носи невероятна разноцветност и въодушевление с преливащата се комбинацията от цветове.

25.Сладоледен маникюр

Лятото дойте, време е за сладолед! Никога не е късно да придвижите обичания си сладолед върху вашите нокти.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР