В тениса нерядко сме виждали любимците на публиката да получават

...
В тениса нерядко сме виждали любимците на публиката да получават
Коментари Харесай

Ще се омъжиш ли за мен?: Григор Димитров получи предложение за брак от фенка

В тениса нерядко сме виждали любимците на публиката да получават оферти за брак по време на своите мачове чрез плакати или пък зов на съответния фен. Преди два дни най-хубавият ни тенисист Григор Димитров, който е спечелил сърцата на мнозина по света с помощта на своята харизма и атрактивна игра, също бе подложен в сходна обстановка след откриващия си дуел на Мастърса в Маями.

Първата ни ракета се нуждаеше от над 2 часа и половина, с цел да се оправи със съпротивата и мощта на международния №103 Ян-Ленард Щруф, но макар забележителната дълготрайност на конфликта си нашето момче не пропусна да отдели време на събралите се почитатели около корта, с цел да се снима с тях и да раздаде подписи.

Сред тълпата бе и една дама, която държеше в ръце афиш с надпис " Григор Димитров, ще се омъжиш ли за мен? "  и също не бе подмината от родния ни представител. Той одобри с усмивка предлагането и се снима с нея, а след това фотографията набра известност в обществените мрежи.

В следващия си дуел Димитров ще се изправи против десетия подложен в схемата Яник Синер, като срещата посред им е сложена последна в програмата на втория по величина корт и се чака да започва най-малко час след среднощ.

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР