В тема в уебсайта Reddit, която има повече от 6500

...
В тема в уебсайта Reddit, която има повече от 6500
Коментари Харесай

Градове в света, които разочароват или са надценени

В тематика в уеб страницата Reddit, която има повече от 6500 коментара и 5800 гласувания до момента, потребителят на yu/0_7_0 попитал хората за града, от който са останали най-разочаровани. И хората споделили доста - от опасения за сигурността си и ужасна храна, до места, които са просто несправедливо надценени.

Атлантик Сити в щата Ню Джърси, Съединени американски щати, заема челното място като едно от най-надценяваните места, изключително измежду туристите, които са очаквали градът да е „ нещо като версия на Лас Вегас от източното крайбрежие “.

„ Атлантик Сити. Той е доста по-мръсен и занемарен, в сравнение с си мислех, че ще бъде “, споделя User_492006, като провокира поредност от мнения по-късно.

Друго място, което потребителите намират за извънредно надценено, е Маракеш в Мароко.

„ Маракеш несъмнено е бил необикновен преди към 2000 година, само че в този момент просто се усеща като версия на Дисниленд на тяхната просвета, изработен като за западните туристи. Хора, облечени в костюми на Али Баба, се преструват на пустинни номади... “, разяснява консуматор на име legshampoo. „ Половината от техните „ ръчно направени артикули “ са просто евтини неща от Китай. И не можете да извървите няколко крачки, без да ви се приближат измамници. Целият град просто се усеща като място за привличане на пари от туристи. "

Потребителите също загатват Ниагарския водопад, постоянно именуван едно от най-големите чудеса на света, като място, трансформирало се в туристическа атракция, която към този момент не кара посетителите да се усещат като че ли са едно с природата.

„ Не знаех, че водопадите ще бъдат в град. Мислех, че ще посетя народен парк. Цялото място просто се усещаше като голям търговски център “, сподели потребителят youburyitidigitup.

Дубай е различен град, който е подложен на рецензии от потребителите.

„ Реших да прекарам 10 дни там. Достатъчни ми бяха 24 часа. Твърде доста молове. Няма просвета “, сподели потребителят wric84. Потребител на име mal1k7 пък разяснява по какъв начин Дубай е построен върху „ труд, импортиран от прилежащи страни “. „ Тази страна е издигната върху кръвта и душите на евтина работна ръка от Пакистан, Индия, Шри Ланка, Бангладеш “, сподели той.

Други също считат, че Бали, в миналото хубав плажен парадайс, в този момент също се е трансформирал в туристически център.

„ Бали се промени толкоз доста през последните 10 години. Някога беше толкоз красиво и невероятно… в този момент е цялостно с надценена храна и нелепости “, разяснява потребителят HippoNo9775. „ Спомням си, когато беше просто готино място за сърфиране с евтини ястия. “

Много консуматори подлагат на критика и Пекин, тъй като са усетили расизъм в града.

„ Бях изплашен от равнището на въоръжена сигурност на всички места, трябваше да се преборя с толкоз доста измамници, не ми беше прелестно да ме допират и да ми се смеят, когато бях в метрото (аз съм доста бял европеец с къдрава коса). Като цяло за мен беше предизвикателство да съм в Пекин... макар някои невероятни гледки.”

В отговор на това, различен консуматор, наименуван thisis2022, загатна за това по какъв начин единствено тъй като е негър, е получавал неприятни погледи от хората.

„ Всеки път, когато отида в Париж, се пробвам да кажа: „ Съжалявам, че не приказвам френски, аз съм малоумен американец “ на френски. „ Парижаните го обичат “, сподели консуматор с името nabbitnabbitnabbit.

Но освен расизмът е предиздвикал доста консуматори да се усещат в заплаха в нови дестинации. В някои случаи потребителите фактически са били изправени пред рискове по улиците на нов град, написа vesti.bg.

„ Стреляха по мен 5 минути след идването ми в Рио де Жанейро “, сподели консуматор на име VerySpecialCognac.

„ След седемчасово пътешестване от Сао Пауло в Бразилия с двама другари за малко да ме ограбят на бензиностанция ", разяснява различен консуматор.

Друг град, който получава рецензии е Ню Орлиънс в Съединени американски щати. „ Храната беше страхотна, музиката беше страхотна, само че градът беше ужасяващ, миришеше на пикня и повърнато на всички места, където отидохме “, разяснява консуматор.

Някои консуматори се почувствали по същия метод в Манила във Филипините. " Трафикът беше ужасяващ, градът беше толкоз замърсен ", сподели консуматор на име Bigjay_37. " Хубави здания, само че цялото прекарване беше стресиращо. "

Неапол е друга подложена на критика дестинация, която потребителите назовават „ лепкава като маса на Макдоналдс “. Мнозина се оплакаха какъв брой рисков е италианският град.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР