В телевизионно участие Ангел Георгиев - водач на листата на

...
В телевизионно участие Ангел Георгиев - водач на листата на
Коментари Харесай

Ангел Георгиев: Нека демонтираме паметника на американските летци, убили 4000 невинни българи?

В телевизионно присъединяване Ангел Георгиев - лидер на листата на „ Възраждане " за 16 МИР Пловдив град и 22 МИР Смолян, разяснява желанието на комисията по просвета в Столичния общински съвет да реалокира паметника на Съветската войска.

„ Очевидно виждаме тук една акция, която в действителност е стартирана отвън България. Тоест това решение е подбудено извън, подбудено е от американското посолство, подбудено е от нашите по този начин наречени евроатлантически сътрудници, които просто дирижират събитията у нас посредством избрани политически сили, които са техните проводници. Всички знаем тези политически сили кои са, действително всички евроатлантически партии. ", сподели Ангел Георгиев.

Той се съмнява, че паметникът ще бъде демонтиран, само че счита, че това, което действително се пробва да бъде направено, е да прокарат следващото разделяне в българското общество, от което никой няма изгода, а единствено всички страдат.

„ Забележете, че те слагат под въпрос съществуването на един монумент за една несъмнено непозната войска, която обаче не е умъртвила нито един българин, а имаме в София монумент на американски летци, които са умъртвили 4000 души в България. Същите политически обединения, които настояват, че са справедливи, че са демократични, че пазят най-милото и драгото, демокрацията, международния ред, човешките правдини и свободи, дума не обелват за този монумент на тези летци, които са виновни за гибелта на 4000 почтени българи.

Ако би трябвало да стартираме да демонтираме монументи, ние от „ Възраждане " питаме не би трябвало ли да стартираме с този монумент на тези летци, които са виновни за гибелта и нещастието на толкоз доста хора - българи, и техните фамилии, и по-късно към този момент да приказваме за други монументи на хора, които не са виновни за нито една загуба на човешки живот в България? ", разяснява още Ангел Георгиев.

Той добави, че решението на комисията по просвета в Столичния общински съвет е необективно.

„ На процедура ние виждаме новия неолиберален фашизъм, новия неолиберален нацизъм. Обаче декориран в една красива опаковка, оцветен в розово, в случай че щете, който обаче по характерен за него метод протяга ръка на човешките свободи, на демокрацията и на всичко обикновено ", сподели още Ангел Георгиев.


Българските жители могат да дадат доверието си за Ангел Георгиев с номер 3 в бюлетината на изборите на 2 април 2023 година


„ Възраждане " е с номер 3 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР