В Telegram се разпространява видео как Русия тества чудо-танк“ в

...
В Telegram се разпространява видео как Русия тества чудо-танк“ в
Коментари Харесай

Украинци се майтапят с руски танк-чудо, брониран с... ламарина

В Telegram се популяризира видео по какъв начин Русия тества " чудо-танк “ в региона на Красногоровка (Новопавловско направление), който " наподобява повече на хамбар, в сравнение с съвременно оръжие “, написа УНИАН, представен от " Фокус ".

Точно по този начин украинският публицист Андрей Цаплиенко разяснява " позора “ на Руската федерация. Съответното видео беше оповестено за първи път от доброволец от 24-ти обособен десантно-щурмов батальон " Айдар " с позивна " Осман ". На фрагментите наподобява, че " танкът " е брониран от горната страна с... ламарина.

" Уклонист (отклонил се от военна служба) покрай Красногоровка ", разказва събитията военният.

Цаплиенко оцени по-сурово техническото решение на Руската федерация:

" Чудо-танк, който наподобява повече на костенурка, още веднъж се тътрузи при Красногоровка. Барака от бронирани листове, която би трябвало да защищити съветските тракторчета от дронове, има лимитирана маневреност и кулата не може да се върти. Но се оказва, че всички тези качества са изгубили смисъла си в условия, когато бойната машина има единствено няколко минути на бойното поле “, съобщи той.

Според журналиста в изискванията на нахлуване подобен съветски танк наподобява повече на таран с оръдие. Вероятно точно това е неговата цел - да се добере до украинските позиции и да се опита да ги пробие, акцентира Цаплиенко.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР