В текста има и предложения, по които нямаме съгласие. Те

...
В текста има и предложения, по които нямаме съгласие. Те
Коментари Харесай

Вигенин: Не сме съгласни с част от предложенията на ПП, няма да ги подкрепим

„ В текста има и оферти, по които нямаме единодушие. Те засягат някои данъчни, бюджетни, външнополитически  тематики и не може да се извадят от документа…ГЕРБ Движение за права и свободи и  " Възраждане " имат болшинство. Трите обединения не се ангажираха в разговор с Политическа партия, което ни води до заключението, че нямат концепция да поддържат държавно управление с втория мандат. Така изложените причини Българска социалистическа партия няма да поддържа проекторешение, само че ни води до извода да водим разговор ”.
Прочетете още
Това съобщи Кристиан Вигенин от Българска социалистическа партия, някогашен външен министър, по време на срещата в Народното събрание сред Политическа партия и останалите парламентарни групи.

" Продължаваме промяната " се среща с представители на Българска социалистическа партия, " Демократична България " и " Български напредък " откакто по-рано през днешния ден получи втория мандат за сформиране на държавно управление от президента Румен Радев.

Целта на срещата е да се разиска плана на декларация, направена по оферти на четирите обединения. Тя се организира в постройката на " Народното събрание ".

Никакви диалози не са водени до този миг за личен състав на възможен кабинет, акцентира номинираният за министър председател от Политическа партия акад. Николай Денков.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР