В тежко състояние в болница остава 21-годишна жена, която бе

...
В тежко състояние в болница остава 21-годишна жена, която бе
Коментари Харесай

Извънредни новини за клането в нощния влак Пловдив-Варна

В тежко положение в болница остава 21-годишна жена, която бе намушкана с нож в нощния трен Пловдив-Варна. Нападателят - 20-годишен мъж, пътувал в същото купе, е арестуван.

Инцидентът се случва към 2:00 часа нощес . Момичето е било отведено в болница в Стара Загора в сериозно положение. Към момента обстановката е овладяна и дамата е без заплаха за живота.

Според информацията момчето тормозило неколкократно момичето. След като тя съумяла да го прогони един път, последвал втори опит. Нападателят връхлетял в купето и се държал нападателно, което довело до изваждането на нож от страна на дамата.

Извършителят съумява да я обезоръжи и нанася прободни рани. Една от тях е извънредно рискова и се намира в региона на гръдния панер, под мишницата.

Случайно минаващ пасажер стартира да гони нападателя. Тъй като влакът се намирал на метри от ЖП гара Стара Загора, понижил скоростта, а нападателят скочил от него, оповестява bTV. След него скочил и третият пасажер, който съумял да го задържи, преди намесата на полицията.

Пробите за алкохол и упойващи субстанции на нападателя са негативни. Той е от Пловдив. Не е престъпно проявен. В момента той се намира в психиатричната болница в Раднево.

Няма информация дали момичето има незаконно минало.

Влакът е прокиснал на гарата близо три часа по предписание на полицията.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР