В тежки условия на гурбет в Англия е заминал синът

...
В тежки условия на гурбет в Англия е заминал синът
Коментари Харесай

Синът на Ева и Гого от „Тоника“ стана общ работник

В тежки условия на гурбет в Англия е отпътувал синът на легендите на „ Тоника “ Ева и Гого, написа вестник " Ретро ". От известно време насам Димитър работи по градежите в Лондон и на дъжд и мраз, и в кански зной.

Заплащането, което получавал като общ служащ там, било по-добро от това, което можел да взема в България. Затова търпял лишенията и носталгията по родния дом, жена си и дъщеричката си в името на това да им подсигури по-добър живот. Преди няколко седмици синът на Гого и Ева се прибрал краткотрайно в отпуск в у нас, като бил подложен под 14-дневна карантина, каквито са ограниченията за всички идващи от чужбина българи.

Димитър се прибрал при майка си, която го посрещнала с вкусни гозби. В момента Ева е измежду мнозината родни хора на изкуството, които са принудени да се оправят както могат с безпаричието, защото концертните им изяви и турнета бяха анулирани. Дори след гибелта на Гого певицата не е спряла нито за момент да излиза на сцената и да извършва безконечните им шлагери. Благодарение на участията и концертите, които си намирала, съумявала да живее обичайно и да се устоя. Сега обаче разчитала и на сина си Димитър, който ѝ помагал финансово. Ева също попада в графата с актьори, които получават ниски пенсии.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР